U
użytkownik 128317
Gość
sawka Lena dla mnie ładniej. A moze Elena -my chcielismy tak dac dziewczynce kiedys na imie.
A u nas dylemat Ksawery czy IgnacyJako pelne imie bardziej podoba mi sie Ksawery ale zdrobnienie Ignas,igus
Co myslicie?
Cypryciowa mi Lena też bardziej sie podoba, tymbardziej że to był mój typ imienia dla dziewczynki od poczatku ciązy, tylko ten mój maruda co chwile wymysla cos nowego...

Elena - też bardzo ładnie, podoba mi sie

musisz sie zastanowić nad tymi imionami, mi osobiście podoba sie i jedno i drugie
tylko imienia a raczej zdrobnienia uzywa się w zyciu dość krótko, tylko przez okres dzieciństwa a póżniej w dorosłum życiu to raczej juz tak bez zdrobnień, tak na powaznie

http://www.chwytajdzien.1k.pl/
Co myslicie?
, nie wspominając juz o tym, że od ok 2 tygodni objadam sie słodyczami
aż sama jestem na siebie zła.
dla mnie to słodkie kilogramy...i czym jest te parę kilo mając świadomość że dzięki nim już niedługo będziecie tulić w ramionach najcudowniejsza istotkę pod słońcem...:-)
Chyba najważniejsze jest nastawienia i muszę się nastawić że jeszcze przytyje z 9 razem 18 aaaaa buuuuuu no to mam doła
w następnym tygodniu idę na wizytę to pochwalę się swoimi kilogramkami...Bo mój brzuszek z dnia na dzień coraz większy aż sama w to nie wierzę