reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sawka - w UK na wizytę u gina to sobię mogę czekać nawet do porodu, hahaha, i to też przy komplikacjach. Tu ciężarna raczej nie ma przyjemności podnać pana doktora niestety... a położna uznała, że ok, więc mogę sobie pomarzyć.

reklama
dziewczyny!......przecież decydując sie na dziecko wiedziałyście z czym to sie je....że Wasza waga sie zmieni i zmieni się wasze życie....:confused: dla mnie to słodkie kilogramy...i czym jest te parę kilo mając świadomość że dzięki nim już niedługo będziecie tulić w ramionach najcudowniejsza istotkę pod słońcem...:-)

Święte słowa.
Ja przytyłam ok 15 kilo i wiedziałam , że tak będzie i wiem , że jeszcze do 20 paru dobiję. Moja mama też tyle przytyła , koleżanka przytyła 23 kilko i teraz nie powiedziałabyś , że w ciąży taka okrąglutka była:-D

ja już ważę wiecej niż moj mąż;-) i co z tego? wczoraj z dumą kupiłam biustonosz z miseczką D:-) a co do wagi to kupili mi ją rodzice (na początku bardzo schudłam) i tak się ważyłam jak wariatka, ze po tygodniu siadły baterie...:szok:
trzeba włączyć na luz i cieszyć się tym cudnym oczekiwaniem i błogim lenistwem (jeśli ktoś może), potem to dopiero będzie jazda bez trzymanki:tak: ja też już się nie mogę doczekac:rolleyes2:

Sawka - w UK na wizytę u gina to sobię mogę czekać nawet do porodu, hahaha, i to też przy komplikacjach. Tu ciężarna raczej nie ma przyjemności podnać pana doktora niestety... a położna uznała, że ok, więc mogę sobie pomarzyć.

Misiówka a gdzie mieszkasz w UK? Bo ja niedaleko londynu i bylam raz u polskiej ginekolog w londynie zeby wlasnie mnie zbadala, bo tu tego nie robia. Za dwa ,trzy tyg. znowu jade bo chce byc pewna ze wszystko ok. Niektorych rzeczy typu skracajaca sie szyjka nie jest w stanie polozna stwierdzic po badaniu brzucha:no: wkurza mnie ten ich system:wściekła/y: A córcie gdzie rodziłas?

czesc dziewczyny
Ja mam z jakies 6 kg do przodu...oczywiscie od ostatniej wizyty:-D Teraz mam wizyte 8 wrzesnia i zebym sie nie zdziwila, ponewaz wrocil mi apetyt na pozny wieczor i to na najtlustsze rzeczy pod sloncem :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry