reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja dzisiaj przyszłam wcześniej z pracy bo jakoś nie za dobrze się od rana czułam, wskoczyłam w piżamkę i od razu mi chęć do życia wróciła:)
Noo Cyprysiowa, jak dla mnie to jedno z najlepszych jedzonek na świecie:)

A co do imionek Ksawery i Ignacy to ja baaardzo popieram Ignacego!!!

reklama
Ja dziś na obiadek mam mielone. Ale niestety sama będę jeść bo mężuś wraca późno dziś.
Byłam wczoraj u mojej ciężarnej siostry i zrobiłyśmy sobie na kolacje pizzę, taką domowej roboty i blok :-) Jej mąż się strasznie śmiał jak przyszedł, ze tyle jedzenia. A do mojej siostry mówi beczułko :-D
Mi w sumie przybyło 5kg. Wyniki mam dobre, gin na mnie nie krzyczy więc chyba nie za mało. Poza tym wcale się nie czuję jakby to było mało. :baffled:

A dziś znalazłam swoją książeczkę zdrowia i sprawdzałam ile ja ważyłam jak się urodziłam i byłam malutka 2550 i 50cm. :-) Ale 10 punkcików zdobyłam:-D

Sawka - w UK na wizytę u gina to sobię mogę czekać nawet do porodu, hahaha, i to też przy komplikacjach. Tu ciężarna raczej nie ma przyjemności podnać pana doktora niestety... a położna uznała, że ok, więc mogę sobie pomarzyć.

Misiówka sorki, jakosnie doczytałam że mieszkasz w UK :tak:
ale to prawda mam siostre w angli i rzeczywiście z lekarzem w ciazy jest problem:dry:

A mi właśnie wrócił smaczek na makaronik i biorę się za obiadek - spaghetti bolognese:)

Agatkas to mamy dzis to samo na obiadek :tak:
Ja dzisiaj jestem zombi, chodze w pizamce caly czas, mam ochote tylko lezec i spac.

Ja wczoraj robiłam spaghetti bolognese z chili pychaaaaa:-p
A dzisiaj ugotowałam rosołek a potem zjemy smażone udka z ziemniaczkami i ogóreczkiem;-)
Zaraz muszę się wziąć za odkurzanie ale mi się nie che i nie wiem czy sobie nie daruję dzisiaj i zrobię to jutro przed wyjazdem do Starachowic.
W Sobotę idę do fryzjera i rozjasniam włosy bo te mi sie już znudziły haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry