reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie w popołudniowej porze :-D

z zasypianiem nie mam problemu, zawsze o stałej godzinie 22:00 kładę się bo przeważnie jestem już padnieta
ze spaniem to bywa róznie, z czasami śpie całą noc jak zabita - oczywiście z przerwami na siusiu:tak:, a czasami śpie tylko 2-3 godziny w nocy...

ja też mam już +9 nie ma się co martwić(moja dupa zrobiła się ja trzydrzwiowa szafa) i tak to zrzuce jak urodze,przy Darku przytyłam 17 kilo i miesiąc po porodzie już tego nie miałam.
ja mam na imię ZOFIA(bardzo piękne imię) i wszyscy mówią mi zosiu więc fajnie się zdrabnia ha ha ha ale pochwale wam się moim drugim imieniem FLORENTYNA no i jak.
mój synek będzie miał Jarosław i też nie pasuje do małego dziecka ,będziemy wołać Jaruś

a co do imion to moje kochanie ostatnio znowu zastanawia sie nad nowym dla naszej kruszynki - Zuzia
w sumie to bardzo ładne imie:tak: ale Lena jakoś bardziej mi się podoba

sawka Lena dla mnie ładniej. A moze Elena -my chcielismy tak dac dziewczynce kiedys na imie.

A u nas dylemat Ksawery czy Ignacy :-D Jako pelne imie bardziej podoba mi sie Ksawery ale zdrobnienie Ignas,igus :dry: Co myslicie?

Cześć wszystkim u mnie z ranka

Mnie bardzo podoba się imię Milena, Lorena i Lauren ale mój wolał takie międzynarodowe imię i jest Victoria. Moja waga to +7.
Zmykam do pracy - miłego dnia grudnioweczki. Papa

Cyprysiowa co do pełnego to faktycznie Ksawery ładniej,ale Igus czy Ignaś tak słodziutko brzmi...ja bym miala taki sam dylemat, bo nawet ciezko mi doradzic....

Co do kilogramow to ja mam praiwe 7 na plusie....wypada po kilo z kawałkiem na miesiac....hahaha ale podejrzewam,ze jesce raz tyle bede miala....i tez przezyje....
Fasolkamaria....nie martw sie zrzucimy co do kilosika:P hahaha:-D

reklama
Witam serdecznie:-)

My spać nie możemy a jak uśniemy to nad ranem i jak się obudzimy to główka boli, często też mam napady gtrąca i osłabienia i to jest masakryczne. Np. siedzę teraz na forum i nagle słabo mi się robi i muszę się koniecznie położyć.Podejrzewam cukrzycę u siebie, badania robię w przyszłym tyg. a wizytę mam 10 września i zobaczymy co wyjdzie.:dry: Jestem już tym zmęczona, na szczęscie jeszcze tylko 12 tyg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry