reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam, witam i z rana o nastrój pytam!! :-)
Ja oczywiście jak zwykle nie spałam od 3.30 rano :wściekła/y:. Na szczęście udało się na godzinkę między 5-6 zasnąć!! Co my mamy z tym spaniem - a raczej "niespaniem"?
Jak któraś z was będzie w najbliższych dniach u lekarza - to zapytajcie - czy jest coś może ziołowego - czy coś... na ten sen. Najlepiej jak by tak calutką noc twardo przespać... choć raczej mało możliwe to jest z racji chodzenia na siusiu... :sorry2::dry::-(:no:
Ale humorek mam świetny - dosłownie zmęczenia nie czuję... jak bym z tydzień spała...

ewelw witaj w klubie z tym spaniem mam to samo. Nie śpię czasem p parę dni tak naprawdę w nocy z godzinkę a potem cały dzień nie śpię i tak w kółko czasami się dziwię jak ja funkcjonuję. Jak już mi się uda zasnąć nad ranem to budzę się z takim bólem głowy jakbym kaca miała. Masakra

Marzycielko Podoba m się Oliwia Nikola :) ale Nikola Oliwia też mi się podoba :-)
Nie trzeba patrzeć ile dzieci ma takie imię. Pamiętam jak ja byłam w szkole to były same Anie i Kasie :-)
okruszek1 no współczuję, nie dobrze jest jak się teście wtrącają. Chociaż raz miałam taką sytuację, jak nie mogłam przez dwa dni dojść do porozumienia z mężem. Przyjechała moja mama i na wrzeszczała na mnie i na mojego męża i jak wychodziła to już się przytulaliśmy :tak: Osoba z dystansem czasami się przydaje:-)

Witajcie z rana. Ja też ostatnio nie śpię ale to z powodu zęba a nie ciąży. Wczoraj byłam u dentysty. Wyrwał mi jednego i dostałam antybiotyk bo tam mi się coś niedobrego zaczęło dziac. I teraz leżę w łóżku spuchnięta jak małe prosiątko i z zimnymi okładami na twarzy i czekam aż mi te wszystkie bóle minoł.

U mnie stódniówka wypada 31 sierpnia więc też juz na dniach.
Co do roszad z imieniem to my też zmieniliśmy bo jak już dowiedzieliśmy sie że będzie córka to tak średnio zaczęła nam pasowac Michalina no więc będzie Marlena.

Moja Kluska już po obciążeniu glukozą, wczoraj zrobiła i wyszło w dolnej granicy normy także zadowolona okrutnie że może dalej się opychać dowoli, a co najlepsze to dopiero przybrała 4kg a ludzie któzy nie wiedzą że jest w ciąży to się dziwią tym bardziej że to już praktycznie 6 miesiąc a brzucha ledwo widać :-)

Yoka, byliśmy u lekarza w poniedziałek na badaniu i "oględzinach" a także na USG, lekarz stwierdził "ten typ tak ma", żonka dosyć szeroka w biodrach i teściowa opowiadała że też specjalnie nie tyła więc obciążenie genetyczne chyba (chociaż jakiś plus od teściowej :-D)
Na dodatek moja Kluska się zawzięła i nie je słodyczy i wogle ją opętało z jedzieniem, dużo je ale najwięcej warzyw i owoców, nawet kawy nie chce małej ani nawet cappucino :-p troszkę przesadza ale co ja moge zrobić dobrze że w konstruktywnym kierunku

Witam mamuśki z rana....

Mój humorek dzisiaj bardzo dobrze, nie była go nawet w stanie popsuc póki co jeżdząca kosiarka o 6:45....zamknęłam okno i lulku dalej...jak już spie to jest dobrze...najgorzej zasnąć....masakra...wczoraj walczyłam chyba do ostro po 24....zaraz idkam szrobić sobie sniadanko i mała kawke z duuużym mleczkiem :-)

Yoka ty masz dla swojej księzniczki wybrane Oliwka czy Oliwia???

reklama
Witam z rana! Jak dobrze być do południa w domku. Jeden dzień wolnego a jaka radość. Chociaż są wady - już zdążyłam wydać kasę na allegro- oczywiście na dzidzię:-D
Kluskawawa podziwiam silną wolę żony! Ja bez kawy i słodyczy nie przeżyję dnia. Chociaż udało mi się ograniczyć do jednej filiżanki kawy rozpuszczalnej z mlekiem dziennie (dla mnie to nędzna imitacja:-D)
Synuś chyba odziedziczył upodobania mamusi bo ożywia się po każdej kostce czekolady:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry