Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak spaghetti to dla mnie koniecznie z sosem pomidorowym!!!!uwielbiam !! a wlasnie mamy pore pomidorowa i pomidorki sa w przystepnych cenach wiec zachecam do zrobienia!! tanie smaczne i ZDROWE!!!!!
1 kg pomidorów sparzyć i obrać ze skorki
1 duza cebulka
2 średnie ząbki czosnku
bazylia ( albo świerza albo suszona)
sól pieprz
ser mocarella albo zwykły zołty
na oliwie z oliwek podsmażamy najpierw drobno posiekana cebulkę , gdy się zarumieni wrzucamy pokrojony drobniutko czosnek( wazne zeby czosnku nie wrzucać razem z cebulką bo sie spali) chwiulke smażymy i dodajemy pokrojone w kosteczke pomidorki doprawiamy sola i pieprzem do smaku i sporą porcje bazylii posiekanej swierzej albo suszonej . sosik musi się chwile gotowac zeby woda wyparowala i sos nabral gęstej konsystencji , ja na koncu dodaje i duza lyzeczke koncentratu aby smak zaostrzyc i gotowe
wykladamy na makaron sos i na koncu na sos posypujemy starty na najmniejszych otworach w tartce ser
PYCHA!!!!
ech u nas wlasnie spadl deszcz;/ ale cale szczescie zdazylismy zaliczyc spacer i zakupy
jutro mam w planach robic chinski ryz podsmarzany z warzywami i kurczakiem wiec napewno tez podam wam przepisjeszcze nie wiem jak go bede robic więc musicie poczekac do jutra haha
no wiem , i obawiam sie zeby nie miala anginy ropnej, o dziwnie polyka, ale niby mowie za ja nie boli, zobaczymy co lekarz na to, ide okolo 18to może być od ropy, Bianka tez tak miała przy ząbkowaniu![]()
a my po spacerku i zakupach...moje dziecko wdało się w mamusię i upały jej w ogóle nie przeszkadzają...aby tylko butelkę wody miała pod ręką![]()
![]()
na dworze dzisiaj bosko...skaw niemiłosierny...ale ja to lubię!!!
Jula zasypia a ja relaksuje się przy mrożonym cappuccino i gotować mi się nic nie chceco dzisiaj szykujecie na obiadek??![]()
Myszqo a Jasiek krewetki jadł? Bo mój Adam zawsze po krewetkach wymiotuje, a stary kaban jest. I nikt nie wie dlaczego...
Dlatego marzy mi się starość na własnej malutkiej greckiej wyspie :-)
Ja muszę zasuwać to wtedy czas mi leci raz dwa i chce mi się pracować
Jeszcze 2 dni i mam weekend taz. wolną Niedzielę.:-)