reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tgrysie - tak tylko te składniki. Naprawdę polecam. Szybko się robi i jest smaczne.

I proszę prześlij mi hasełko do swojego bloga :blink:karolinabanach@op.pl

U nas całą noc padało i grzmiało. Teraz bylejak i zimno i wogóle do d... Kończą mi się pomysły na Jaska. On też ma już dość tych samych zabaw i nudzi się po 15 minutach. Muszę poszukać inspiracji :-) Jakieś pomysły?

Myszqo u mnie problem nudy się sam rozwiązuje bo dziewczyny mają milion pomysłów na minutę, teraz np bawią się w wysoki sąd i przydzielają sobie kary porządkowe:szok::-D
A jak już kompletnie nie mają pomysłu to umawiamy się z Martynki najlepszą koleżanką:-)

Posprzątalam jeden pokój i się zmęczyłam:zawstydzona/y:, w tym tempie to ja do świąt będę sprzątać:laugh2:

Ja właśnie szukam przepisu na masę solną. Będziem robić robaki z masy solnej :-D

Chciałam wziąć Jaśkowi ze sklepu jakiś wielki karton. I poszłam no i jak na złość okazało sie że dopiero co wyrzuciły. I to do kosza do którego ja nie mam chipa. :dry:Mogłam jeszcze iśc do ochrony, zeby mi otowrzyli tamten kosz ale co ja im powiem - że chcę pogrzebać w śmieciach i wyjąc jakieś wielkie pudło :-D:-D

No Ty masz fajnie Kokusiu - dziewczyny dwie, to zawsze w coś się można bawić. Jasia kolega z bloku Franek jest właśnie w szpitalu na obserwacji, bo ma podejrzenie cukrzycy. A jest od Jaśka młodszy 8 miesiecy.

Ostatnia edycja:
dziewczyny, czy ma ktoras z was przepis na gofry te od kajki, bo sasiadka prosi

Ja ostatnio gofry to na oko robię i zawsze się udają

Ja właśnie szukam przepisu na masę solną. Będziem robić robaki z masy solnej :-D

Chciałam wziąć Jaśkowi ze sklepu jakiś wielki karton. I poszłam no i jak na złość okazało sie że dopiero co wyrzuciły. I to do kosza do którego ja nie mam chipa. :dry:Mogłam jeszcze iśc do ochrony, zeby mi otowrzyli tamten kosz ale co ja im powiem - że chcę pogrzebać w śmieciach i wyjąc jakieś wielkie pudło :-D:-D

No Ty masz fajnie Kokusiu - dziewczyny dwie, to zawsze w coś się można bawić. Jasia kolega z bloku Franek jest właśnie w szpitalu na obserwacji, bo ma podejrzenie cukrzycy. A jest od Jaśka młodszy 8 miesiecy.

Oj biedny chłopczyk.
No powiem Ci że ja sobie nie wyobrażam jak to by mogło bez nich obu. I cieszę się że ,mimo że nie raz się kłócą na zabój, to mają świetny kontakt i widać że się kochają. Czasem jak mi się zdarzy krzyknąć na Martynę to Natka zaraz leci "nie krzycz na Alę" a Martynce zawsze się opieka załącza jak mnie w domu nie ma

Mmamusiu ja ma przepis na pyszne gofry jak chcesz moge ci podac

u nas sloneczko wyszlo o jest slicznie wiec jeszcze jeden spacerek zaliczylissmy teraz okno umylam w duzym pokoju i sil nie mam;/ ale jeszcze musze w sypialni a kuchnie i filipka pokoik na jutro sobie zostawie.

o z tym kartonem to fajny pomysl na pochmurne dni.

Mmamusiu ja ma przepis na pyszne gofry jak chcesz moge ci podac

u nas sloneczko wyszlo o jest slicznie wiec jeszcze jeden spacerek zaliczylissmy teraz okno umylam w duzym pokoju i sil nie mam;/ ale jeszcze musze w sypialni a kuchnie i filipka pokoik na jutro sobie zostawie.

o z tym kartonem to fajny pomysl na pochmurne dni.
zamiesc prosze na klinarnym zeby juz bylo:-)

reklama
witajcie...my już po obiadku, czekamy aż wyśpi się nasze królewna i jedziemy do spa...zrelaksować się rodzinnie;-)

zdróweczka dla wszystkich chorowitków...a sio katary, kaszle i temperaturki!!!!

u nas z burzami cisza...ale jak widze co się dzieje w Polsce to brrrrrr
a dzisiaj bardzo gorąco u nas, parno ale mało słonecznie:tak:

Madziula zostawilam przepis dla ciebie:)

dziekuję:tak:

ja sama ledwo znosze te zmiany pogodowe
wlasnie dla tego wole zime:-)ale dobra siedze cicho, bo zaraz madzienka wyjdzie z ukrycia:)))))))))))

hehehehe:-D:-D:-D:-D

Madzienka to pewnie jeszcze śpi;-):-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p:-p:-p

Kończą mi się pomysły na Jaska. On też ma już dość tych samych zabaw i nudzi się po 15 minutach. Muszę poszukać inspiracji :-) Jakieś pomysły?

polecam bloga w poMyskowym świecie

robicie dzisiaj??bo ja gdzies mam super przepis na mase solna ale musze poszukac...

z pudelkiem:-D:-D:-D
a dla sasiada zdróweczka

dziewczyny, czy ma ktoras z was przepis na gofry te od kajki, bo sasiadka prosi

ja mam taki Gofry - lekkie i chrupiące
albo takie Gofry wg Michela Roux

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry