Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My na razie mamy skodę fabię i pewnie jeszcze trochę byśmy nią pojeździli, ale trzeba zmienić ze względu na Dzidzię. Chcemy kupić VW turana lub sharana, ale póki co to trzeba sprzedać najpierw jedno autko.My właściwie niewiele zmieniliśmy bo mamy vw passata kombi a zmieniliśmy na audi A6 kombi. Jest trochę większy.
Miś zastanawiał się nad toyotą sienną, ogromny van, ale to jest tylko amerykański model i stwierdził, ze będzie kwas z częściami jakby coś się popsuło. My nie mieliśmy dużego wyboru bo część vanów mimo, że duże to mają małą przestrzeń na przedzie tzn. mój mąż to wielki chłop 140kg i 194 cm wzrostu i musi mieć luz jak jedzie a nie się kisić z przodu. A większośc samochodów była niestety zbyt wąska![]()

Aniamanu, wiem, ze łatwo się mówi, ale na pewno wszystko się ułoży i za rok nie będziesz pamiętała, ze coś było nie tak. Lekarze też się mylą.Czesc dziewczyny nie mam za dobrych wiadomosci nadal jest problem z zoladkiem dzidzi jest jakies rozwarcie lekarz powiedzial ze moze wszystko się ułoży do porodu zrobil mi jeszcze Amniopunkcje na wszelki wypadek zeby sprawdzic czy sa jakies ewentualne inne problemy z narządami, wyniki za 10 dni jestem zalamana placze caly czas boje sie strasznie moj maz w pracy boli go brzuch i caly czas dzwoni pytac sie czy odpoczywam.
A na dodatek mam duzo skurczy nie moge juz spacerować nic podnosic nie sprzatac tylko lezec i odpoczywac bo znowo jest ryzyko wczesnego porodu nie chce znowu tego przeżywać.
Wiec same zle wiadomosci a tu synkiem czeba sie zajac i nikogo do pomocy.
Czesc dziewczyny nie mam za dobrych wiadomosci nadal jest problem z zoladkiem dzidzi jest jakies rozwarcie lekarz powiedzial ze moze wszystko się ułoży do porodu zrobil mi jeszcze Amniopunkcje na wszelki wypadek zeby sprawdzic czy sa jakies ewentualne inne problemy z narządami, wyniki za 10 dni jestem zalamana placze caly czas boje sie strasznie moj maz w pracy boli go brzuch i caly czas dzwoni pytac sie czy odpoczywam.
A na dodatek mam duzo skurczy nie moge juz spacerować nic podnosic nie sprzatac tylko lezec i odpoczywac bo znowo jest ryzyko wczesnego porodu nie chce znowu tego przeżywać.
Wiec same zle wiadomosci a tu synkiem czeba sie zajac i nikogo do pomocy.