reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry:)

Ja też już od godziny się przewracam w łóżku więc postanowiłam już wstać:) Pogoda u mnie taka sobie - choć właśnie się jakoś słoneczko zaczęło przedzierać troszeczkę:)
I co by tu dzisiaj robić??? Jakoś nie mam pomysłu:)

Hey:-)

Mam nadzieję , że Wasz poranek będzie lepszy od mojego. Facet czasami nie zdaje sobie sprawy jak może kogoś zranić :-(

Trzymajcie się.

Ja dziś obudzona zostałam przez moje dziecię o 4:30, ponieważ ona idzie na basen... zwariuję! Na basen idziemy na 14-15!!
Hihi... ale się ubawiłam.... to dopiero będzie, jak te nasze pociechy się urodzą:-D. Ja też tak mam.. jak twoja córcia... jak ma się dziać coś ekscytującego w ciągu dnia, to się budzę bardzo wcześnie....
A ja dziś wstałam podobnie - zegar ukazał 4. 29 jak otworzyłam oczy... i koniec nie śpię i już! Wczoraj zasnęłam po północy... ja to już nie wiem skąd ta energia:confused:. Wczoraj też mało spałam i w dzień też mi się nie chciało.... :crazy:

Dziewczyny pomóżcie...Od kilku nocy w ogóle nie mogę spać i męczę sie strasznie...Wszystko przez ból pleców...Nie mam jak się położyć:-( Pisałam kiedyś,że bardzo bolą mnie plecy z prawej strony pod łopatką...Może to nerka?Wydawało mi się,że któraś pisała coś na ten temat...Gdyby któraś coś wiedziała i mi napisała byłabym bardzo wdzięczna...Do tego od kilku dni mam potworną zgagę i pół nocy wymiotowałam...Ratunku:-(

Ania... cóż Ci mogę pomóc... Nie wiem co Ci tam w pleckach dolega, ale spróbuj ciepły termofor przyłożyć... może to pomoże.. moja mami zawsze tak robiła i pomagało... (Jeśli to nerka - to staraj się może jak najwięcej też płynów przyjmować - to dla maleństwa się przyda - a i nerkę przepłuczesz...). A jeśli chodzi o zgagę, to ja akurat kupiłam "Manti" w płynie (zgagę mam co dzień... ale staram się i tak łykać wtedy, gdy już mocno piecze) - koleżanka (ma miesięczną córcię -mi poleciła) i byłam kilka dni temu u ginki i powiedziała, że ok. można spokojnie brać. Powiedziała też, że jest wiele innnych na rynku dozwol. dla ciężarnych (np. w tabletkach do ssania... itp), które można spokojnie brać...
(A może jakiś delikatny masaż partnera by pomógł?:rofl2:) Trzymaj się cieplutko...

reklama
Ewelw ja mam te bóle od kilku miesięcy....I od kilku miesięcy używam termoforu,codziennie korzystam z masaży męża,a wody to piję minimum 2 litry dziennie...Ale od kilku dni na ten ból już nic nie pomaga...Chyba jednak skończy się to wizytą u lekarza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry