Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To leć, nie zwlekaj, skoro nic nie pomaga....Ewelw ja mam te bóle od kilku miesięcy....I od kilku miesięcy używam termoforu,codziennie korzystam z masaży męża,a wody to piję minimum 2 litry dziennie...Ale od kilku dni na ten ból już nic nie pomaga...Chyba jednak skończy się to wizytą u lekarza...
. Najpierw mąż mnie obudził jak z pracy wrócił:-(. Potem Tusia miała zły sen i ryczała:-( a do tego jeszcze muszę codziennie o wpółdo czwartej wstawac żeby wziąc antybiotyk
.Wyczytałam gdzieś... już nie wiem gdzie... ale jestem na tysiąc procent pewna, że tak było!!! To tak jak inne dziewczyny na forum u nas o wadze dzidzi nadają... Jeden tyle waży.. drugie tyle...Jedna kobitka 3,5 ma na + a inna 13kg ma na +. I tak ma być!!! Jeden żołądeczek troszkę szybcej... a inny troszkę wolniej.. ale dla mnie to normalne... każdy z nas ma swój rytm i trzeba go uszanować... I uszanuj spokojny rytm twojego niunia.... PAMIĘTAJ każde dzidzi ma swój czas!!!ewelw to co na pisalas ze znasz taki przypadek jak moj troch mnie ucieszylo i sprawdzilam w internecie pisza ze jesli zdiagnozuje sie wczesnie to po urodzeniu robi sie operacje, ale jak napisalas to moze sie uda i do porodu wszystko wróci na miejsce.
Cala noc nie spalam mamy tylko nadzieje ze z tych badan Amniopunkcji nic juz nie wyjdzie no i te skurcze, jak leze albo siedze to ich nie mam wiec jestem przywiązana do domu nic nie robie chyba zwariuje.