Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To leć, nie zwlekaj, skoro nic nie pomaga....Ewelw ja mam te bóle od kilku miesięcy....I od kilku miesięcy używam termoforu,codziennie korzystam z masaży męża,a wody to piję minimum 2 litry dziennie...Ale od kilku dni na ten ból już nic nie pomaga...Chyba jednak skończy się to wizytą u lekarza...
. Najpierw mąż mnie obudził jak z pracy wrócił:-(. Potem Tusia miała zły sen i ryczała:-( a do tego jeszcze muszę codziennie o wpółdo czwartej wstawac żeby wziąc antybiotyk
.Wyczytałam gdzieś... już nie wiem gdzie... ale jestem na tysiąc procent pewna, że tak było!!! To tak jak inne dziewczyny na forum u nas o wadze dzidzi nadają... Jeden tyle waży.. drugie tyle...Jedna kobitka 3,5 ma na + a inna 13kg ma na +. I tak ma być!!! Jeden żołądeczek troszkę szybcej... a inny troszkę wolniej.. ale dla mnie to normalne... każdy z nas ma swój rytm i trzeba go uszanować... I uszanuj spokojny rytm twojego niunia.... PAMIĘTAJ każde dzidzi ma swój czas!!!ewelw to co na pisalas ze znasz taki przypadek jak moj troch mnie ucieszylo i sprawdzilam w internecie pisza ze jesli zdiagnozuje sie wczesnie to po urodzeniu robi sie operacje, ale jak napisalas to moze sie uda i do porodu wszystko wróci na miejsce.
Cala noc nie spalam mamy tylko nadzieje ze z tych badan Amniopunkcji nic juz nie wyjdzie no i te skurcze, jak leze albo siedze to ich nie mam wiec jestem przywiązana do domu nic nie robie chyba zwariuje.