reklama

Grudniowe mamusie 2008

ANIA a mówiłaś o tym swojemu ginowi??? Myślę,że z tym nie ma żartów....nie powinnaś bagatelizować takich dolegliwości tymbardziej że podejrzenia są na nerkę....koniecznie zgłoś to lekarzowi....3mkaj się :-)

reklama
dzien dobry

Aniamanu przykro mi ze jednak nie pomyśłnie wyszło to usg, trzeba miec nadzieje ze to jednak nic takiego... wiadomo w ogole od czego to mogloby byc, czym to grozi?

Ja wczoraj poszlam na ten koncert. Kupilismy żywnosc dla dzieci ale newet dobrze na rynek nie weszlismy (ledwo scene widzielismy) tłum ludzi taki ze konczyli sie dopiero kilka minut drogi od rynku :-) Idąc tam jeden Pan mnie milo zaskoczył bo szła przed nim zona ktora nie uwazala na ludzi zbytnio a on do niej "Natalia uwazaj,Pani jest w ciąży" podziękowalam mu oczywiscie za troske:-)
Cofnelismy sie za chwile do domu bo nie dosc ze balam sie o brzuch to jescze Adrian mial na rekach cypriana i kuzynka byla z dziecmi (10 i 13 lat) i nie chcielismy sie pogubic. Reszte koncertu obejrzelismy w tv no i kuzynka z dziecmi i mezem zostali u nas na noc. Jestem nie wyspana takze popoludniu ide spac dalej ;-)

Misiówka przecież tzreba sie od 5 szykowac juz na basen, żeby się wyrobić ;-)

Yoka gince nie mówiłam,bo nie było to aż tak bardzo uciążliwe...Jakoś wytrzymywałam....Ale od paru dni jest tragedia...W poniedziałek chyba podjadę do szpitala:zawstydzona/y:

Cyprysiowa ja tu próbowałam wypatrzeć Cię w tłumie,a Ty do domu uciekłaś.Nie dobra:-p

Witajcie. Ja dzisiaj sobie pospałam do dziewiątej:-) a spałabym dłużej tylko telefon zadzwonił;-).
Ale noc miałam nieciekawą:no:. Najpierw mąż mnie obudził jak z pracy wrócił:-(. Potem Tusia miała zły sen i ryczała:-( a do tego jeszcze muszę codziennie o wpółdo czwartej wstawac żeby wziąc antybiotyk:angry:.

Ania nie chcę Cię straszyc ale ja z takimi objawami wylądowałam w szpitalu. Też mnie długo bolało pod prawą łopatką ale początkowo myślałam że to z powodu ciąży. Potem dzień wymiotowałam a na koniec zaczoł mnie bolec brzuch z prawej strony.
Spróbuj może brac UROSEPT to jest ziołowy środek dozwolony w ciąży. Ja przyjmuję 2x dziennie.
Ale lekarz Cię nie ominie. I może wyproś skierowanie na posiew bo to może byc z powodu jakiejś bakterii. Ja w poniedziałek odbieram wyniki mojego i wtedy się przekonam co to było.

ANIA idź do lekarza i nie zwlekaj...może skieruje Cie na jakieś dodatkowe badania....może się okazać że to tylko nerwobóle ale trzeba dmuchać na zimne...:-) po co masz się męczyć kochana...:-)
Cyprysiowa ja tez wypatrywałam Cię w tv...haha a tu takiego psikusa mi zafundowałaś...ale faktycznie ludzi było sporo...więc faktycznie może nie warto było ryzykować...;-)

ewelw to co na pisalas ze znasz taki przypadek jak moj troch mnie ucieszylo i sprawdzilam w internecie pisza ze jesli zdiagnozuje sie wczesnie to po urodzeniu robi sie operacje, ale jak napisalas to moze sie uda i do porodu wszystko wróci na miejsce.
Cala noc nie spalam mamy tylko nadzieje ze z tych badan Amniopunkcji nic juz nie wyjdzie no i te skurcze, jak leze albo siedze to ich nie mam wiec jestem przywiązana do domu nic nie robie chyba zwariuje.

ewelw to co na pisalas ze znasz taki przypadek jak moj troch mnie ucieszylo i sprawdzilam w internecie pisza ze jesli zdiagnozuje sie wczesnie to po urodzeniu robi sie operacje, ale jak napisalas to moze sie uda i do porodu wszystko wróci na miejsce.
Cala noc nie spalam mamy tylko nadzieje ze z tych badan Amniopunkcji nic juz nie wyjdzie no i te skurcze, jak leze albo siedze to ich nie mam wiec jestem przywiązana do domu nic nie robie chyba zwariuje.
Wyczytałam gdzieś... już nie wiem gdzie... ale jestem na tysiąc procent pewna, że tak było!!! To tak jak inne dziewczyny na forum u nas o wadze dzidzi nadają... Jeden tyle waży.. drugie tyle...Jedna kobitka 3,5 ma na + a inna 13kg ma na +. I tak ma być!!! Jeden żołądeczek troszkę szybcej... a inny troszkę wolniej.. ale dla mnie to normalne... każdy z nas ma swój rytm i trzeba go uszanować... I uszanuj spokojny rytm twojego niunia.... PAMIĘTAJ każde dzidzi ma swój czas!!!
Liczę na Ciebie...

Ostatnia edycja:
Kochane moje! "Każda ciąża jest inna": tak zaczyna się każdy opisany tydzień w kalendarzu na Babyboomie i tego się trzymajmy:-) A nasze forum jest po to żeby znaleźć kogoś o podobnych problemach i wątpliwościach:tak:
Animanu trzymam kciuki bo USG jest przydatnym narzędziem ale nie wyrocznią i dużo zależy od sprzętu i interpretacji lekarza ale nie musi być zgodne z prawdą. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
DZIEWCZYNKI CIESZĘ SIĘ, ŻE WAS MAM dzieki Wam się nie boję i wiem czego mogę się spodziewać za tydzień...

reklama
ktoras z was kiedys zapraszala do maybelline, mozna dostawac kosmetyki do probowania. Teraz ja zostalam zaproszona, zalogowalam sie i moge zaprosic 10 osób, jesli ktoras by chciala to piszcie mi na PW swoje maile.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry