Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
aniamanu przykro mi, że wyniki wyszły takie mało korzystne:-(
Mam jednak nadzieję, że do porodu wszystko się unormuje i nie będziesz miała żadnych powodów do niepokoju.
Nie wiem, czy to cię pocieszy, ale w zeszłym tygodniu miała cesarkę moja koleżanka. USG pokazało, że dzidziuś ma jelita poza jamą brzuszną
i zaraz po porodzie miał być operowany. Ta "eada" ujawniła się również w połowie ciąży i do samego kńca lekarze obstawiali przy takiej właśnie wersji.
Bobas urodził się zdrowy jak rydz i nic nadprogramowego nie maił na wierzchu
Wierzę, że z dwoim dzidziusiem będzie podobnie.
Dziewczyny, mam pytanie w kwestii zgagi
Męczy mnie okropnie już ok tydzień. Czy te wszystkie specyfiki typu Manti są dozwolone w ciąży?
Mam jednak nadzieję, że do porodu wszystko się unormuje i nie będziesz miała żadnych powodów do niepokoju.
Nie wiem, czy to cię pocieszy, ale w zeszłym tygodniu miała cesarkę moja koleżanka. USG pokazało, że dzidziuś ma jelita poza jamą brzuszną
i zaraz po porodzie miał być operowany. Ta "eada" ujawniła się również w połowie ciąży i do samego kńca lekarze obstawiali przy takiej właśnie wersji.Bobas urodził się zdrowy jak rydz i nic nadprogramowego nie maił na wierzchu

Wierzę, że z dwoim dzidziusiem będzie podobnie.
Dziewczyny, mam pytanie w kwestii zgagi

Męczy mnie okropnie już ok tydzień. Czy te wszystkie specyfiki typu Manti są dozwolone w ciąży?
.
posikalam sie