reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja myślę, że bycie seksowną mamą nie ma nic wspólnego z byciem szczupłą:-D
To przecież stan ducha. Ważne, żeby dbać o siebie i być pewnym swego.

Pinokia udanego urlopu!!!

Czesc dziewczyny,
Ale zawrzalo!!!;-)
Ja rowniez zgadzam sie z Marzycielka, wlasnie tez mam ten okres, gdzie patrze w lustro i zastanawiam sie co bedzie dalej?? :confused:Zawsze bylam szczupla, nigdy nie mialam powyzej 50kg, teraz mam juz 11 na plusie:baffled:A zostalo nam jeszcze troche. I sa takie co szybciej gubia, i takie, co im ten nadmiar zostaje.I nie powiem, ze mnie to nie meczy. Jasne, ze dla swego dziecka zrobie wszystko, ale jestem kobieta i lubie wygladac dobrze, a nie byc tylko krowka - rozplodowka:baffled:

Za tydzien ide na wesele, kupilam sobie sukienke, numer za duza jak bylam w Pl, i teraz boje sie do szafy zajrzec:-DChyba sie postawie przed faktem dokonanym, jak myslicie??;-)

oceanity wcale nie zawrzało.....poprostu wymiana odczuć....

ja sie nadal zastanawiam dlaczego uważacie sie za cyt:"krówka dojna"...."inkubator"...itd...:-)
czy naprawdę Wasza psychika jest aż tak nastawiona że postrzegacie się w takich kategoriach???:-)...wierzyć mi sie nie chce...:-)

Ja na razie nie mam takich myśli dotyczących mojego wyglądu po porodzie, ale za to dołuję się innymi rzeczami, jaka ja sobie ze wszystkim poradzę. Czasem myślę, ze wszystko będzie ok, a czasme że nie dam rady.
Dzisiaj jak byłam w pracy, to mężuś posprzątał w całym domku, miła niespodzianka:happy:.
Taka byłam wypompowana po całym tygodniu pracy, ze zaraz po obiadku położyłam się i pospałam 1,5 godzinki. Niedawno wstałam i zaraz idę zrobic jakieś jedzonko.
Myszka, jakie autko kupił mąż?
My chcemy sprzedać swoje i kupić jakiegoś vana, bo nasza rodzinka to się robi ponadstandardowa, już nie 2+2, a 2+3 i żeby się nie gnieździć, to przydałoby sie coś dużego.

reklama
Yoka28, Kazda z nas chce wygladac dobrze, i masz racje, wiedzialam na co sie pisze zachodzac w ciaze, ze moze tak byc. Ale ze chce po porodzie dojsc do "normalnego" wygladu, o niczym zlym chyba nie swiadzczy?? nie powiesz mi, ze bedziesz przeszczesliwa, jak po porodzie nie zrzucisz tych 15-20 kilo, a moze sie myle:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry