M
marzycielka
Gość
Widocznie nie za jasno wszystko ujęłam, ale dobrze że jesteś marzycielko bo dokładnie odgadłaś o co mi chodziło i dzięki za zrozumienie. Najpewniej dlatego, że też już przez to przeszłaś. Dzięki jeszcze raz i buziaczki. Musiałam się z kimś tym podzielić bo bym tu oszalała, a każdy mi mówi że świruję, że teraz dziecko jest najważniejsze. Dobrze jest znaleźć zrozumienie.
Dziecko jest najważniejsze ( dla córki mogłabym zabić) ale my też jesteśmy ważne:-)
Ale dlaczego z góry zakładacie że właśnie tak nie będzie....???? To czy schudniesz zależy tylko od Ciebie...zresztą chyba mamy różne pojęcie o tym co znaczy być "sexowną"...bardzo często kobiety po porodzie wracają do formy bez większych problemów...
Cóż....myślę że skoro jeszcze nie dopadły mnie takie myśli to już nie dopadną...akceptuję siebie i mam nadzieje że zawsze tak będzie...a Wam mogę tylko współczuć że macie takie mysli....mam nadzieję że szybko Wam to minie bo jesteście fajne babki :-)
Nie prawda , że zawsze zależy to od Nas czy dojdziemy po ciąży do takiej formy jak kiedyś. Niektórym kobietą zmnienia się już gospodarka hormonalna a z tym też nasz wygląd. To co będzie po ciąży nie jesteś w stanie przewidzieć;-)
Ja teę staram się siebie akceptować i pewnie każda z Nas no ale nie ukrywajmy , że nie mamy kompleksów i jesteśmy idelane i takie się tez czujemy.
A to , że jeszcze nic nie dopadło to nie znaczy , że Cię nie dopadnie. Wiadommo lepiej aby nie dopadło ale nie mów " hop póki nie przeskoczysz";p-)

Najważniejsze żebyś cieszyła się tym co masz,a wtedy bedzie Ci łatwiej pokonać przeszkody do bycia piękną
mam nadzieje ze u nich wszystko w porzadku.
na dodatek nie produkuja zielonych 4 kolowców, tylko 3 kolowce a do 3 kolowców nie ma fotelików więc mamy gondole i spacerówe zielona a fotelik czerwony (najszybciej uchwytny) ale to mi tak nie przeszkadza, nawet myslalam zeby wziasc inny kolor fotelika.
myslalam ze po ciazy zrzuce zaraz 28 kilo a tu zonk, hihi...ale da sie przyzwyczaic do dodatkowych kilogramow i kobiecej figury