tygrysek82
Fanka BB :)
przypomnialo mi sie jeszcze jedno
zawsze mam z tym problem ;/ wiem ze chyba kankija poruszala ten problem. jak z tymi butami zimowymi robicie?? o ile cm wieksze kupujecie????
wczoraj bylam w sklepie i juz prawie osiwialam patrzylam na takie 1 cm wieksze ale nie wiem czy starcza na zime?? to samo mialam w tamtym roku i w koncu nie pamietam jakie kupilamn;/
zawsze mam z tym problem ;/ wiem ze chyba kankija poruszala ten problem. jak z tymi butami zimowymi robicie?? o ile cm wieksze kupujecie????
wczoraj bylam w sklepie i juz prawie osiwialam patrzylam na takie 1 cm wieksze ale nie wiem czy starcza na zime?? to samo mialam w tamtym roku i w koncu nie pamietam jakie kupilamn;/

, ale pewnie cos znajdziesz tylko ze z dwojka dzieci nie tak prosto wszystko pogodzic. Wlasnie od dzis tez czegos szukam. Niestety ja to moge tylko po 16-tej lub w weekendy wiec wyboru za duzego nie mam pewnie sie skonczy na jakims sprzataniu
ale co tam byleby placili, bo teraz przed wyjazdem kasa sie przyda
Zawsze zreszta jak kupuje jej buty to tak zeby z tylu wszedl jeszcze moj palec gdzies to widzialam w tv, zeby tak sprawdzac
szkoda ze placic za to nie chca
Zuzol to jeszcze rozumiem ale Hania czasem przesadza
Potrafi przyjsc z trzy razy na noc i jeczec ,,mamusia sypiaj Hanie,,