reklama

Grudniowe mamusie 2008

36f8906a0cca4176abb24faca329125f.jpg80af87a3711a41e2b9ea8f76f7ac5c8e.jpg095_greene.jpg095_greeng.jpgZanplo czy nie przypadkiem garnki firmy Berghoff? Wlasnie rozczytuje sie w necie, bo szukam opini o garnkach. Chce sobie kupic jakies dobre i nie za majątek. Bedziesz w nich gotowac teraz ? Moze napisz prosze cos wiecej:tak:.

Szukam takze dywanu do pokoju dziewczyn i mam dylemat:-p Jak sądzicie, ktory bedzie praktyczniejszy akrylowy czy ten tytpu shaggy:baffled:.

reklama
Anoli zdecydowanie nie ten z dlugimi wlosami!!! beda wpadac ci tam okruszki i inne brudki a potem bedziesz miec problem z wydostaniem tego. Praktyczniejszy ten akrylowy:tak:

Anoli zdecydowanie nie ten z dlugimi wlosami!!! beda wpadac ci tam okruszki i inne brudki a potem bedziesz miec problem z wydostaniem tego. Praktyczniejszy ten akrylowy:tak:

A masz moze taki akrylowy?
Bo ja kiedys mialam maly chodniczek tego typu u Hani w pokoju i strasznie sie przesuwał i zwijał, no ale on był mały a nie wiem jak bedzie sie taki duzy zachowywał:tak: Chce kupic najwiekszy zeby mi dziewczyny paneli nie rysowały:baffled:.

Zapominajko
no i nie moge sie skupic na niczym teraz:-D

Dzieki dziewczyny. Ja też się nie mogę skupić. łapki mi się trzęsą. Fajnie tak, choć jestem zaskoczona. No i tak marzyłam, żeby do pracy wrócić.

Tak mi wychodzi, że w październiku nowy człowiek się pojawi na świecie.

Zapominajko my tu chyba wszystkie lekko zaskoczone, kilka dni temu to miala byc lekka niestrawnosc:-p Zaskoczenie jak najbardziej pozytywne:tak::-)ciekawe jak mezowy zareaguje:-pA z tym kotem(o ile to kot:laugh2:) trafiłas w sedno:tak:ulubiony zwierzak. Hania juz nie moze się doczekac kiedy dostanie od babci swojego malutkiego, prawdziwego, bez zębów i bez pazurków:-D-takie złożyła zamówienie:-D

reklama
Anoli wiedziałam, że jej się spodoba!!!

Jeśli nie widziałyście, to polecam filmiki z youtube simons cat
Iggy je uwielbia. No i nie da się ukryć, że są kwintesencją kotowatości.

Też jestem ciekawa, co mi małż powie.
Może go przetrzymam jeszcze chwilę i na walentynki teścior mu podaruję, albo pierwsze usg jeśli mi się uda do gina dostać w jakimś niedalekim terminie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry