reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aj kochane a mi dzisiaj dzien zlecial jak szalony...miałam się do Was rano odezwać, ale dzwoniła znajoma ze pojedzie ze mną pozalatwiac te rożne *******ki i raz dwa już byłam w aucie...

Poza tym w miedzy czasie szybki spacerek po parku i placu zabaw, bo mimo ze było dzisiaj u nas -4 stopnie to nie było wiatru i tak słoneczko gr Ali , ze aż buziola opalalam i było tak przyjemnie cieplutko:)Do tego małe zakupki...

Czasem mam wrażenie, ze mi godzin w dobie brakuje:p
Jutro islam wysłać znajomej paczkę z ciuszkami po Mariczce, potem zajęcia w bibliotece i znowu dzień zleci ....

Aniu zdrowka dla Fabianka, oby to było to co myślisz, a nie jakieś inne paskudztwo...
Myszko faktycznie niezłe się udało mezowemu zrzucić a te oszczędności....robią wrażenie, ale dokładnie tak to wyglada człowiek wydaje masę kasy i nawet tego ogólnie nie zauważa. Dopiero jak ograniczy co nie co...
Agaciu zdrowka dla męża i wytrwałości dla Ciebie...:)
Pozdrawiam Mamuski:)

reklama
dzień dobry w ten śnieżny poranek:)
wstawać leniuchy i śpiochy!!!! czas na kawę:)

słuchajcie dziś światowy dzień pizzy więc obiad macie z głowy hahhaha

U nas pizza była wczoraj to już poświętowałam :-)
Wybieramy się dzisiaj do kina. Rodzice zabrali Majkę do siebie, a my przyjedziemy jutro po pracy. Już dawno nie bylismy na takiej randce w kinie :-)

Hej

Od samego rana pada śnieg u nas :-D, więc szaleństwo na śniegu już było, potem Mati do przedszkola, a ja na zakupki. Teraz ciepła herbatka i odpoczynek.

Ja mam na obiad dzisiaj biały barszcz :tak:mniam

reklama
Do góry