KANKIYA
Fanka BB :)
święte słowa,Aniu głowa do góry, bawisz się z maluchami na pewno równie fajnie, a to że inaczej- w końcu jesteś mamą a nie tatą.
Jesteś dzielna i świetnie dajesz sobie radęTrzymam kciuki!!!
Aniu weż kij z drugiej strony -jakby Mariusz siedział sam z twoimi dzieciaczkami uwierz mi,że chyba bardziej tęskniłyby za Tobą,bo nie ma jak mama;-)
Asiulko współczuję choróbska- dobrze,że już za Wami
U nas w przedszkolu było kilka zachorowań na szkarlatynę

idę zaraz poczytać co to takiego
aa i od poniedziałku idę do pracy, to dalej nie ta wymarzona i podobna do poprzedniej,ale zawsze jakiś grosz wpadnie- oczywiscie jak dam radę, bo jesli tym razem cos nie będzie tak to zmieniam poszukiwania
aa i dla szukających pracy na Gumtree jest mnóstwo ogłoszeń a ja nigdy tam nie zaglądałam

Ostatnia edycja:

dobrze ze mam jeszcze leki z pl. wiecie ,ze tu nie przepisują takich lekow jak w pl. W pl idziesz z dzieckiem dostajesz torbe leków. Powiedzmy ze antybiotyk,do tego cos osłonowego,syrop jakis na kaszel, cos na katar itp itd. Tutaj prawie na wszystko daja paracetamol, a jak juz trzeba antybiotyk to przepisują sam. Kiedys spytalam lekarza jaki typ syropu mam dac małej, bo juz w sumie nie wiem jaki ten jej kaszel jest to mi odpowiedzial ze obojętnie
U nas jest tak,ze moj m jak wraca z pracy to w domu ma niewiele juz obowiązków moze wtedy caly czas poswiecic dziewczynkom i tak tez robi. No a ja niby jestem cały dzien z nimi, ale moja praca nie konczy sie o 15. ciagle w domu jest cos do zrobienia
Co z tego,że kocha dzieci jak żadnej więzi z nimi nie buduje.