reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Anoli zdróweczka dla Was raz jeszcze i sił dla Ciebie, bo jak polegniesz w tej bitwie to kto się zajmie dziewczynkami:zawstydzona/y: daj znać jutro co u Was, spokojnej nocy wszystkim;-)

Hej dziewczynki! Normalnie przez tą pracę nie mam ani siły ani ochoty siadac przy komputerze w domu.....powiem wam że się chyba odzwyczaiłam, bo męczę się w tej pracy przeokrutnie! Niby fajnie, ale jakoś kurde......nie dla mnie:( No ale cóż...teraz już tak do emerytury....
Zuzka znowu od wtorku siedziała w domu bo dostała jakiegoś koszmarnego kataru.

Madzienko u nas w przychodni nic nie słyszeli o tych darmowych szczepieniach:confused2:

U nas dziś nawet ładna pogoda więc się chyba z Zuzką wybierzemy do babci na obiadek:-)

Miłej niedzieli dziewczynki!

Hej dziewczynki

U nas dzisiaj piekne słoneczko, i nawet +1 na termometrze.

Mati je płatki z mlekiem, a ja kawkę, więc zapraszam, kto ma ochotę wypić ze mną kawke i zjeść krakersiki dietetyczne :tak:

Dołaczam:-pale z wodą i waflami ryżowymi:-pmam przymusową scislą diete:-D.

Poza tym nie jest mi do smiechu, bo zdaje sie ze Hania wymusza wymioty, zeby zwrócic na siebie uwage:zawstydzona/y:spotkałyscie sie z czyms takim?

reklama
Witam poniedziałkowo

na 10 jadę zaczynacz szkolenia wrażające i tak mi się nie chce:zawstydzona/y:cały mój zapał znikł razem z poprzednią pracą..

jak chorowitki się dzisiaj czują i cała reszta ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry