Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, jak mi się nie poprawi to muszę iść:-(.
Na szczęście o 12 wyjeżdzały. Potem jak wrócił M. biegiem na zakupy, a potem szykowanie kolejnej imprezy bo na 19 przychodzili nasi znajomi. I też zostawali na noc. Mnie od paru dni bolało gardło a on picia whisky z lodem troszkę bardziej mnie zaczęło boleć i jak w niedziele o 13 znajomi wyszli zmierzyłam sobie temperaturę i miałam 37,8. Więc resztę dnia spędziłam pod kocem z herbatą. Z prochami. Zamówiliśmy jedzonko w kfc wiec nie musiałam robić obiadu. Dziś już oprócz tego, że mam katar i trochę boli mnie gardło jest ok. Muszę się doprowadzić do porządku bo w sobotę mamy wesele w rodzinie. Na które się szykuje od miesiąca ;-) Jeszcze w środę mam zmianę drucika w aparacie a w piątek fryzjera. A później cały tydzien z mężem, jedziemy do znajomych na grilla jakiegoś majowego. A potem mężowy leci do Orlando na Florydę czego mu cholernie zazdraszczam bo tam jest teraz ok 30stopni :-) A ja będę balowac w Wołominie