reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Lo matko, dobrze miec takie mamoniaste kolezanki:szok::-D

taki spokoj ducha sie ma:-D

to ja 250 metrow tego domu postawie, a co sie tam bede ograniczac;)

Ostatnia edycja:
reklama
Lo matko, dobrze miec takie mamoniaste kolezanki:szok::-D

taki spokoj ducha sie ma:-D

to ja 250 metrow tego domu postawie, a co sie tam bede ograniczac;)

Nooo a co ... Pyciol na kasie leży. Na zakupach dzisiaj była i że niby tylko kurtkę wymienić. Pffffyyy

Gdzie Wy wszystkie jesteście ? Ja rozumiem , że niedziela, mężowie w domu i inne sprawy Was dekoncentrują ale cały dzień :szok:

Ostatnia edycja:
a na to mam smaka moje robaczki...
tylko problem jest tu, ze cztery miesiace wczesniej sie zamawia...
a u mnie miedzy marcem a lipcem bedzie spora roznica gabarytowa..
i nie wiem co robic:eek: d028be2a11fe50b9813780e9ccd9ab37.jpgbig_141a9d6520a224aaf6c8387dd447ee05.jpg

Kaja fajne te vegabondy :tak: Kieca z resztą też. Może jakąś podobną znajdziesz bez czasu oczekiwania. To sobie przymierzysz po porodzie :laugh2:

Pyciol to ty na kasie śpisz. Nic dziwnego, że tak wybrzydzasz z tą kurtką ;-)

Ja znowu porcelanę przytulam. Mam dość!

Bardzo ładna . Nie wiem co masz zrobić , może zamówić większa o np 2 rozmiary i umówić się z kimś jakaś krawcowa ]od takich sukni ze 2 tygodnie czy tydzień przed ślubem ci ja dopasuje ??

reklama
Do góry