reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
o ja dziewczyny, ryczec mi sie w kolko chce...bez powodu i to juz chyba tez jest powod...
S biedny probuje stanac na wysokosci zadania i dostaje mu sie rowniez za to, bo co on moze rozumiec, jak w ciazy nigdy nie byl..
nie probuje, jeszcze gorzej:crazy:
no to jest jakis kanal..

jakiego linka, kto podal? bo ja nic nie kumam...i zaraz sie rozrycze:szok::-D

o ja dziewczyny, ryczec mi sie w kolko chce...bez powodu i to juz chyba tez jest powod...
S biedny probuje stanac na wysokosci zadania i dostaje mu sie rowniez za to, bo co on moze rozumiec, jak w ciazy nigdy nie byl..
nie probuje, jeszcze gorzej:crazy:
no to jest jakis kanal..

jakiego linka, kto podal? bo ja nic nie kumam...i zaraz sie rozrycze:szok::-D
Hihi No Ty !!! z BUcikami zimowymi .

Ej dziewczyny ja mam okres i nie wiem już sama co chce i co mi się podoba. Pomóżcie, co sądziecie o tych butach.

CAMEL PIĘKNE AŻUROWE KOZAKI WŁOSKA SKÓRA nr 38 ! (2713084597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

HIT JESIEŃ 2012 KOZAKI LEN 134 SKÓRA KOLORY 38 (2706986698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

JESIEŃ AŻUROWE OFICERKI KOZAKI 131 SKÓRA KOLORY 38 (2694664681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
ja nie widzialam zadnych lakierkow..

oprocz tych co je sama wkleilam:-(...

ale sie motam, wrrrrrr

dobra, a to co chcialam napisac, te dziury to tak troche sceptycznie, bo zimno:-D wiec praktyczna ja by wziela te lniane..
a niepraktyczna te CAMEL PIĘKNE AŻUROWE KOZAKI WŁOSKA SKÓRA nr 38 ! (2713084597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No właśnie o te co ty wkleiłas chodziło Tygryskowi :-D

No te kozaczki tak na teraz mają byc, jesienne dni :eek:

I ci powiem ze wybrałas te co u mnie sa na pierwszym miejscu potem te lniane.

reklama
Pyciol, to ja juz wiem gdzie sie zwrocic jak mi na dom zabraknie;-)..

Kurtke pokazuj!

No ja tez wiem jak mi na remont i dobudowę zabraknie :-D

No to ja się nie już nie ograniczam do remontu tylko łazienki i kuchni :-D, pyciol dołozy to i wyromontuje równiez pokoje :-D

Lo matko, dobrze miec takie mamoniaste kolezanki:szok::-D

taki spokoj ducha sie ma:-D

to ja 250 metrow tego domu postawie, a co sie tam bede ograniczac;)

no i widzisz co sie ze mna dzieje:oo2:...a ja juz pol grudniowych mamus przekopalam...

no, jesienne, to wszystkie sa super tak generalnie, wszystkie maja "to cos"

No powariowały babsztyle jedne...:-D z kasy chcą oskubać biedną studentkę:szok::eek:
ja kurtkę kupiłam w piątek dziabongi jedne ale stwierdziłam ,że jest do bani i ją dzisiaj oddałam :eek: ja rozumiem jakbym miała ją conajmniej do szafy schować bo taki kaprys :-D
umówmy się tak, jak wyjdzie z MBŁ to wtedy Wam dorzuce...tzn Tobie Agaciu...bo przecież Kajak to mój wspólnik , i nie dam się tak oskubać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry