reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kurde ja niby z tych "obcasowych" a te nr 3 mi sie baaardzo podobaja :sorry::-p
Kaja trzymam kciuki!!:) a w Szwecji to juz chyba nic mnie nie zdziwi ...czy wiecie ze tam znajmomy dostal mandat za zle parkowanie iles tam metrow chyba od pasow i odwolal sie i mu ten mandat anulowali:-D ludzki narod:-D

kurde ja niby z tych "obcasowych" a te nr 3 mi sie baaardzo podobaja :sorry::-p
Kaja trzymam kciuki!!:) a w Szwecji to juz chyba nic mnie nie zdziwi ...czy wiecie ze tam znajmomy dostal mandat za zle parkowanie iles tam metrow chyba od pasow i odwolal sie i mu ten mandat anulowali:-D ludzki narod:-D

Tygrys pokaż jakie Ty masz butki na jesień upatrzone...i możesz te zimowe też nam przedstawić...:-)

poznajmy teraz styl Tygrysa :-D

Tygrys pokaż jakie Ty masz butki na jesień upatrzone...i możesz te zimowe też nam przedstawić...:-)

poznajmy teraz styl Tygrysa :-D[/QUOTE
] kosm58.jpgkosm62.jpg

to tak na jesien mam takie zwykle botki na obcasie, mam tez trampki, kalosze itp...ale te ostatnio nabyte.

a na zime to ofecerki zwykle i takie na obcasie tez pokazywalam je rok temu nie mam juz zdjec musialabym nowe zrobic...

Ostatnia edycja:
Trzymajcie sie.. Musialam troche ochlonąc. Krwawienie z rany pooperacyjnej. Niegrozne. Zrobila usg. Serduszka jak mlot. 2.5 cm wzrostu. Dwoje dzieci.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry