reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
na maksa:szok:
zgubilam droge do wyjscia ze szpitala:-D

ta ginekolog, tak dziwnie patrzyla w ten ekran, mowie, no lipa jakas jak nic, cos nie tak, a ona do mnie , ze roznie to mozna rozumiec czy to tak czy nie tak, ale serduszka sa dwa, dzieci jest dwoje no i dwujajowe...

no i mowie babie, ze to niemozliwe, a ona, ze ma 25 lat doswiadczenia i ze wie lepiej;-)

Ostatnia edycja:
na maksa:szok:
zgubilam droge do wyjscia ze szpitala:-D

ta ginekolog, tak dziwnie patrzyla w ten ekran, mowie, no lipa jakas jak nic, cos nie tak, a ona do mnie , ze roznie to mozna rozumiec czy to tak czy nie tak, ale serduszka sa dwa, dzieci jest dwoje no i dwujajowe...

no i mowie babie, ze to niemozliwe, a ona, ze ma 25 lat doswiadczenia i ze wie lepiej;-)

no to Kajka ale jajca :-D gratuluję po raz kolejny :-D

A jak S przyjał wiadomosć o potomkach ? Babcia już wie ? :eek::-D Wypeplałam Ci te bliźniaki....miały być trojaczki , ale i tak wiele się nie pomyliłam :szok::-D Mieliście poprostu złoty strzał :-D

Helołłł :-D:-D

Od jakiegoś czasu Was czytam laski, i ostatnio nie dajecie za wygraną :szok::-D ledwo ledwo Was idzie nadrobić :-p. Poczytam Wasze posty, luknę na fb, parę innych stron i już mi się pisać nie chce, bo znowu muszę dobrych kilka Waszych stron nadrobić i tak w koło macieju :-D:-D.

K.A.J.A. TY szczęściaro !!!!!!!!:-D:-D bombowe wieści, Twoja ciąża mnie jakoś nie zdziwiła zbytnio ;-), ale nowinka, że jest mnoga :szok::szok: szok ! po prostu SZ.O.K. :-D:-D

my juz sie kiedys poklocilismy o to, bo S tak bardzo chcial miec blizniaki, ze mnie kiedys tym gadaniem do wscieklizny doprowadzil, gledzil i gledzil:eek:

ale wlasnie w zadnej rodzinie nie mamy blizniakow...

no ale , no jak byk, dwa ludzie, dwa serduszka, dwa "jajka" czy tam worki czy tam jak to sie cholipka nazywa...

S z tego szoku zabral mala na pizze i na kulki i na zakupy i dzisiaj to z tego szoku to wroca z przyczepka...:-D

Kajka.....ja bym tak szczerze zwariowała.... u Kamila w rodzinie byly u babci dwa razy blizniaki....
ja nigdy osobiscie nie chcialam bliźniaków, jak juz to dwujajowe.... no,ale to podwojne szczescie jak mowia....:)

Trzymam kciukasy.....:*

No a S w takim razie wiedzial co robi:p hahahaha broj jeden:P

Ok kochane my uciekamy na spacerek poki swieci sloneczko:* do pozniej:8

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O rany rany!!!! Będą 2 bobasy!!!!! Szczęściara! Jak się ciesze!!!gratulować :)))))

Kajka.....ja bym tak szczerze zwariowała.... u Kamila w rodzinie byly u babci dwa razy blizniaki....
ja nigdy osobiscie nie chcialam bliźniaków, jak juz to dwujajowe.... no,ale to podwojne szczescie jak mowia....:)

Trzymam kciukasy.....:*

No a S w takim razie wiedzial co robi:p hahahaha broj jeden:P

Ok kochane my uciekamy na spacerek poki swieci sloneczko:* do pozniej:8

a ja zawsze chciałam właśnie. choć teraz to bym się raczej zachlastała przy takiej opcji :-D
Ja tu tam sobie piszę i sobie myślę: A se wejde na główny, no i se weszłam :-D:-D i całe szczęście bo bym została niedoinformowana!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry