pyciolek87
Mama Alexa:*
Tak. Blizniaki.....niezle,co
o kur.... ale zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak się czujesz teraz , co ? Pewnie masz misz masz na głowie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Blizniaki.....niezle,co

szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na maksa
zgubilam droge do wyjscia ze szpitala
ta ginekolog, tak dziwnie patrzyla w ten ekran, mowie, no lipa jakas jak nic, cos nie tak, a ona do mnie , ze roznie to mozna rozumiec czy to tak czy nie tak, ale serduszka sa dwa, dzieci jest dwoje no i dwujajowe...
no i mowie babie, ze to niemozliwe, a ona, ze ma 25 lat doswiadczenia i ze wie lepiej;-)
gratuluję po raz kolejny 

Wypeplałam Ci te bliźniaki....miały być trojaczki , ale i tak wiele się nie pomyliłam 
Mieliście poprostu złoty strzał 

ledwo ledwo Was idzie nadrobić
. Poczytam Wasze posty, luknę na fb, parę innych stron i już mi się pisać nie chce, bo znowu muszę dobrych kilka Waszych stron nadrobić i tak w koło macieju 
.
bombowe wieści, Twoja ciąża mnie jakoś nie zdziwiła zbytnio ;-), ale nowinka, że jest mnoga 
szok ! po prostu SZ.O.K. 

Kajka.....ja bym tak szczerze zwariowała.... u Kamila w rodzinie byly u babci dwa razy blizniaki....
ja nigdy osobiscie nie chcialam bliźniaków, jak juz to dwujajowe.... no,ale to podwojne szczescie jak mowia....
Trzymam kciukasy.....:*
No a S w takim razie wiedzial co robihahahaha broj jeden
Ok kochane my uciekamy na spacerek poki swieci sloneczko:* do pozniej:8

i całe szczęście bo bym została niedoinformowana!!