reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie ja dopiero dotarłam....wczoraj była u nas moja siostra z męzem a dzisiaj tez zalatany dzien...

Edee co do baniek to Jula nigdy nie miala stawianych ale jutro będę widziała sie z koleżanka która robi to przy większości schorzen i poprosze ja o narysowanie gdzie stawia i wysle wam....
a instrukcje sa przy kazdych i w necie ich pelno..
np. http://www.medplus.pl/wp-content/medplus_instrukcja.pdf

Renia teraz to już musi być lepiej z dnia na dzień....

Kankiya dziękuję czuje się dobrze

Kanus jak samopoczucie???i jak Mari po nocowaniu???

Ja właśnie dziś czytałam taką instrukcję, tyle, że nie wiele z niej zrozumiałam :zawstydzona/y: tzn. nie doczytałam gdzie i jak stawiać te bańki u takich maluchów jak nasze :sorry2::baffled:, albo pisało, tyle, że mało czytelnie jak dla mnie :-p

Może Twoja koleżanka zrobi to czytelniej :tak:;-)

reklama
kOCHANE ,A JA NADAL CZUJE SIE OCHYDNIE.....ten poczatek jest straszny.... :zawstydzona/y:

Madziu Mariczka jeszcze nie wrocila:))) i nawet nie dzwonila ,weic nie bardzo wiem , o ktorej moge sie ich spodziewac:)))

Kajaczku ja mialam tez w planach porzadki i popakowanie letnich ciuszkow i..... i odlozylam to na nastepny tydzien:p ahha

KANkiya no to teraz mozemy biegac:p hahhaha ja bym zrobila krok i twARZA W KALUZY:p

WCINAM BIOS, MOZE TA KAPUCHA JAKOSM I POMOZE.....jejku z Mariczka tak mocno nie mialam...:(

Zapominajko dziekuje:))) wiesz co polozylam sie spac, bo mnie strasznie mulilo, a jak sie obudzilam tak do teraz jak reka odjal :tak: nic a nic mdlosci.....tylko metaliczny smak w buzi....ale wole to:)))) jakie cudne uczucie;))) hahaha

A Mariczka juz wrocila, wczesniej tez dzwonila,ze juz za nami teskni:* moje sloneczko kochane........Dziadek je zabral do High Parku....tak sie pannice wylataly ,ze obie z Kimberly zasnely dziadkowi w aucie i mial dziadek wpasc na kawusie,a tak to tylko porozwoził dziewczyny :) Nie pamietam kiedy Mari padla popoludniu:p hahaha

Ale zadowolona i nie zdarzylam jej doniesc do domku, a juz sie obudzila....steskniona, nie chciala sie ode mnie odlepic....:zawstydzona/y::-)

ok nie zanudzam.....spokojnych nocek kochane do juterka:))))

Dzień dobry,
u nas już troszkę lepiej. Kaszle mokry, ładnie się odrywa...

Kana Mari ma fajnie z dziadkami. Moi nigdy Igorka nigdzie nie zabrali. Nawet na spacer...

Witam

Kope lat, dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Brak czasu, :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Widzę że nie tylko ja zaciążyłam. Jestem happy , ale ciąża koszmarna :-D:-D.
Mam nadzieję że Wojtek urodzi się w grudniu:tak::tak:

Pozdrowionka

Witam

Kope lat, dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Brak czasu, :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Widzę że nie tylko ja zaciążyłam. Jestem happy , ale ciąża koszmarna :-D:-D.
Mam nadzieję że Wojtek urodzi się w grudniu:tak::tak:

Pozdrowionka

Witaj córo marnotrawna :-D
Widzę, że ponownie w grudniu czeka cię rozwiązanie.
Super gratuluję i oczywiście zapraszam :tak:

niedobra jestem...wywalilam mojego ojca z dzieciem tu:
Hem

a rano byla na basenie z taka druga Marysia i ta druga Marysia nie miala ani kolka ani rekawkow, wiec mowie do dziecia , ze trzeba sie podzielic...
i , ze ona wezmie kolko a tamta Marysia rekawki, bo kolko nasze bedzie na nia za male..
na co moje dziecko opowiada tak: ja musze miec rekawki, bo inaczej sie utupie i jak za kilka tydzieni pojedziesz do babci to co jej odpowiesz jak zapyta: "oooooo,a gdzie jest moja wnuczka"

rozwalila stara matke:-D

reklama
Dzień dobry,
u nas już troszkę lepiej. Kaszle mokry, ładnie się odrywa...

Kana Mari ma fajnie z dziadkami. Moi nigdy Igorka nigdzie nie zabrali. Nawet na spacer...

Aj Zapominajko no fajnie....ale to tak drugi raz jest ,ze sama pojechala...Mariczka zauwazylam jest bardzo wrazliwa, towarzyska i otwarta ,ale wrazliwa i jak sie zegnalismy to oczywiscie lezki byly:))) A jak ja dziadek odwozil to obie w aucie spaly jak mopsy....zero realcji zyciowych:p hahahah
A dowiedzialam sie dzisiaj ,ze Mari miala zostac tez do jutra ,ale ona juz tesknila za mamusia i tatusiem:))))

Zapominajko zdrowka dla Igiego:*
Kajaczku Marysia to jest agentka na maksa....no i co powiedz babaci??????"P
Kigna gratuacje:))) fajnie jakby oba bobasy byly z Grudnia:))) zagladaj czesciej:)))

A u nas dzisaj przestawiaja czas...wiec juz jest znowu 6 godzin roznicy:)))
Rano zrobilam sobie slaba kawke rozpuszczalan i zjadalam chlebka i poki co jest ok:))))

Pozniej uderzamy kupic malej jakies buuciki zimowe.....bo bidulka biega w adidaskach....

Do góry