U
użytkownik 128317
Gość
witajcie mamuśki :-)
poza tym jak pomyślałam sobie że przecież odnowa trawa prawie 2 godziny, to wole ten czas na początku, (dopóki nie wrócę do pracy) poświęcić mojemu maleństwu

ja też przez długi czas, bo prawie 3 lata miałam pożelowane pazurki, jednak jak zmieniłam lekarza to kazał mi on je zdjąć do porodu, bo w trakcie porodu obserwują płytkę paznokcia, czy nie sinieje,Mam do Was pytanko, czy ma któraś z Was tipsy żelowe lub pożelowane swoje paznokcie? Bo zastanawiam się czy trzeba będzie z tej przyjemności zrezygnować czy tylko zrobić krótsze? Mam już około 4 lat i nie wyobrazam sobie teraz swoich normalnych, malutkich, połamanych paznokci.![]()
poza tym jak pomyślałam sobie że przecież odnowa trawa prawie 2 godziny, to wole ten czas na początku, (dopóki nie wrócę do pracy) poświęcić mojemu maleństwu

mial to "ugryzienie" jedno pod oczkiem, dzis sie obudzil z tak spuchnietym okiem ze ledwo otwiera, ma takie limo ze szok!!! poza tym kaszle takze idziemy do lekarza.
ja wczoraj miałam coś takiego pierwszy raz i z tego co czytałam to chyba normalne na tym etapie ciąży
zapomniałam się przywitać

, nie znosze takiej pogody