reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

U nas nocka okropna. Mati narzekał na ból gardła, prawie nie spał, od rano płacz. Podejrzewam ze będzie miał szkarlatynę. Ma gorączkę, wymiotował wieczorem i pojawia się biały nalot na języku, no i oczywiście okropny ból gardła.

Nic nie chce jeść. Od rana przyklejony do mnie.

Muszę się wziąć za sprzatanie, ale najpierw wypiję kawę.

Wczoraj pojechałam na łowy zabawkowe i nic nie kupiłam, chyba zostanie allegro. Kupię te klocki z playmobila, skąpletuje zestawy, i jeszcze ktos z rodzinki mu dokupi i będzie ok.

reklama
Agaciu współczuję :* i cierpliwości życzę :*

Wiecie co? A ja doszłam do wniosku że Martyna to jakiś robokop normalnie. Od środy coś ją brało. W czwartek poszła z tabletką do szkoły bo ona nie chce przegapić angielskiego. No ok, wczoraj już została w domu ale ja myślałam że to zwykłe zaziębienie bo wszyscy w sumie flikamy, ona się dziś przebiera za cała pi* czerwona i w drobnych krostkach:szok: Pytam się jej od kiedy to masz? Od czwartku mamusiu ale to nie boli, całe plecy obsypane. Pytam a gardło cię nie boli? No boli. Od kiedy? Od środy.
I kurde teraz zostałyśmy do poniedziałku bez antybiotyku bo mi się dziecko nie przyznało do wszystkich objawów:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-(:-(:-(:-(:-(

Kokusia to faktycznie niezła agentka :-D

A dla dziewczyn i MAtiego dużo zdrówka.

Agacia ja wszystko prawie na allegro i przez net. W dalszym ciągu jestem uziemiona ( Iggy chory) a bardzo nie lubię na ostatnią chwilę kupować prezentów.
Już praktycznie dla każdego mam coś. Część w drodze jeszcze, ale już jestem spokojniejsza.

Kokusia zazdroszczę tego stanu :-D

Wstawać śpiochy!!!!!!
Kajka spisz?
My wybieramy się na bajkawke, miłego dnia

jestem, wstalam o 10.15:-D

Witam i ja,
Bianka chora od tygodnia i nie che odpuścić to choróbsko, ale kaszel ma już mokry ,więc już chyba niedługo to się skończy:-(przy okazji zdrówka dla wszystkich chorowitków i nie tylko;-)
od rana zabieram się za sprzątanie i dopiero łazienkę ogarnełam

aa i mamy chomika dżungarskiego od 3 dni;-),Bianka wzniebowzięta:-) ja też:-D

Kokuś a to co za randewo? we Wrocku Cię nie widziałam:-D

aaa bo jak sie czlowiek dobrze zorganizuje to nawet z domu nie trzeba wylazic;-)

my już w domku po porannym spotkaniu przy kawce i bajce....
zupka już zjedzona....teraz pora naszykować coś na drugie...macie jakiś pomysł???
ja chyba zajrzę do zamrażarki
p.gif

zdróweczka wszystkim chorowitkom!!!!!

reklama
Madziu mi z wczoraj został sos od spaghetti więc wwaliłam do gara, wrzuciłam podsmażone warzywa i makaron rurki i wyszło pycha:-p do tego dziewczyny zadowolone bo one makaron zawsze i pod każdą postacią:tak:

Dziewczyny kończą obiad, M gdzieś już znowu pojechał a ja wertuję allegro:-) Szukam dla Natki prezentu na urodziny i sobie na mikołajki:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry