kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam
Mariczka dzisiaj wstala o 7:00 razem z Kmailem i juz tak zostala na nozkach.....Kmail o 8 wyszedl ,a Mari lwaczyla sobie kompa i skype i gadala z babcia godzine?!
ja wstaje patrze 9:12 a Mari nawija i rysuje cosik
))) zwariowalam.....
Kokusia kochana agentko nasza
hahahaha zdrowka dal corci....faktycznie wytrzymala ,ale teraz dluzej bedzie musiala sie leczyc....
zdrowka;***
Agaciu dla Matiego tez:***
No i dla Bianci i Iggiego naszego weterana:****
A ja tez jeszcze mysle nad jakimis prezentami.... chcialabym kupic mojej mamie to co jej sie tak podoba,,,,taka sukienka/sweterek....tylko cena troszke duza........ ja nie pamietam kiedys sobie cosik za tyle kupilam.... ale fajnie by bylo zrobic jej niespodzianke.....wiem ,ze bylaby zachwycona.... musze pogadac z Kamilem...
to ten wymarzony ,ale w kolorze lososiowym:
Product Detail | H&M CA
albo ten tanszy troszke:
Product Detail | H&M CA
Ten lososiowy wyglada duuuuuzo lepiej w realu naprawde prezentuje sie fantastycznie
))
Problem mam z Henkiem....co mozna kupic facetowi okolo 60??? wszelkie krawaty odpadaja....w zeszlym roku dostal
))
Mariczka dzisiaj wstala o 7:00 razem z Kmailem i juz tak zostala na nozkach.....Kmail o 8 wyszedl ,a Mari lwaczyla sobie kompa i skype i gadala z babcia godzine?!
ja wstaje patrze 9:12 a Mari nawija i rysuje cosikKokusia kochana agentko nasza
Agaciu dla Matiego tez:***
No i dla Bianci i Iggiego naszego weterana:****
A ja tez jeszcze mysle nad jakimis prezentami.... chcialabym kupic mojej mamie to co jej sie tak podoba,,,,taka sukienka/sweterek....tylko cena troszke duza........ ja nie pamietam kiedys sobie cosik za tyle kupilam.... ale fajnie by bylo zrobic jej niespodzianke.....wiem ,ze bylaby zachwycona.... musze pogadac z Kamilem...
to ten wymarzony ,ale w kolorze lososiowym:
Product Detail | H&M CA
albo ten tanszy troszke:
Product Detail | H&M CA
Ten lososiowy wyglada duuuuuzo lepiej w realu naprawde prezentuje sie fantastycznie
Problem mam z Henkiem....co mozna kupic facetowi okolo 60??? wszelkie krawaty odpadaja....w zeszlym roku dostal

zawsze jak Bianka ma katar kończy się bólem ucha
... wiec mezowy bedzie mial na kolacyjke