Witajcie
Cyprysiowa mam nadzieje, że jeszcze zdążę z życzeniami wszystkiego najlepszego

Trzymam kciuki za twojego męża, żeby wszystko mu dobrze poszło. W Pń faceci najczęściej teorię oblewają, twój zdał, więc na pewno wszystko będzie dobrze.
Marzycielko jesli jeszcze w szkole powiedzą ci o jakichś ciekawych rzeczach to zaraz napisz. Ten seks 3 razy dziennie bardzo mi się spodobał:-).
W kwestii zabobonów to ja nie wierzę i uważam, że to brednie, jak dla mnie w kwestii wystraszenia się, czy poparzenia i znamion nie ma żadnej logiki.
A medycyna jest tak rozwinięta, że jeśli dziecko ma szpecące znamię to zawsze można usunąć.
Paw mam koleżankę która będzie położną, i w dużym uogólnieniu. Pierworódkom rzadko udaje się urodzić bez nacinania, a pęknięcia bardzo często idą w kierunku odbytu...
Żeby urodzić bez nacinania trzeba się na to przygotowywać odpowiednimi masażami i ćwiczeniami. Podobno mało która rodząca robiła coś w tej kwestii.
Zaznaczam, że to nie moja opinia!
Choć muszę przyznać, że ja oprócz regularnych ćwiczeń kegli nic innego nie robię
Dziewczyny zaczynam panikować:-( Obawiam się, że poczta zgubiła l4 wysłane do pracodawcy... A lekarz drugiego mi nie wystawi. Nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji