reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja mam dzis pomidorową. Pachnie pyyysznie, ale pizzę też bym zjadła.
Zresztą czego ja bym nie zjadła :zawstydzona/y:

Asiulka no czasem ceny kosmiczne. My zdecydowaliśmy się na wariant tani. I zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
Witam i ja wieczorkiem,
tak patrzę na Wasze suwaczki i to już coraz bliżej rozwiązania - czas pędzi jak szalony. Ja od dzis postanowiłam zmienić swoje podejście do życia, 6tkę weidera skończyłam to może i to mi się uda

Dobry wieczor kochane:)

Madziu ahhhh jeszcze troszeczkę :)

Kajaczku, Zapominajko jak u Was samopoczucie? Zanplo tak samo...wszystko ok?

U nas dobrze, czasem czuje jak sie dzieciuch wierci... Fajowskie uczucie:)
MeZowy w pracy, za Oknem odwilż plus 6 stopni i meeega mgła... Do tego ma jeszcze padać wiec
Zamulamy w domku jak nic...

A poza tym musze Wam coś w pewnym miejscu naPisać :)
Buziole

Cześc słoneczka;

Kankiya brawo. 6w to niezłe osiągnięcie! Jak efekty?

Madzienko, przecież 5 lutego kolejna wizyta. Jeszcze wytrzymaj 1,5 tygodnia!

Kana gratuluję wiercipiętka.

U mnie dobrze. Od wczoraj oficjalnie na l4 jestem. Iggy w końcu w przedszkolu no i co istotne zrobiło się cieplej i jakoś tak lepiej :zawstydzona/y:
Ja już po prostu na wiosnę czekam!

Kana widzisz doczekałaś się kopniaczków.
Moja tak sie wierci, że jak jest chwila przerwy to mi już tego brakuje :-D
Asiulko Maja bardzo ucieszyła się z siostrzyczki Ona w ogóle oszalała na punkcie tego dziecka, oby tak dalej było.
Zapominajko ja też czekam na wiosnę, a szczególnie na zrzucenie z siebie kurtki, ale dzisiaj słoneczko pięknie przygrzewa więc humorek też jest lepszy. To wcześniej nie byłaś oficjalnie na zwolnieniu?

witajcie z rana:)
Madziu jeszcze wytrzymaj!!!
Zapominajko a ja myslalam ze ty pisałas że nie pracujesz od poczatku ciazy bo nie byłas w stanie przez te dolegliwosci poranne....cos musialo mi sie poplątać.
Zanplo oj chyba tez juz bym sie pozbyla kurtki

reklama
Cześć dziewczynki:-)

Ja dziś w końcu wracam do domku:tak: Nie wiem tylko czy mój mąż przeżyje,bo nie wiem co tam nawymyślał:-p
Kankiya ja też zaczęłam A6w,ale że byłam u mamy to nie miałam jak robić.Dziś zaczynam raz jeszcze.I chcę jeszcze robić ćwiczenia Ewy Chodakowskiej.I skuszę się też na te zielone koktajle o których pisała Renia.Muszę się w końcu doprowadzić do ludzkiego stanu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry