reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny!
U was też tak zimno??? Bo tu jak końcem listopada, brrrrr. Jaśka roznosi energia, a mnie się w tą pogodę w ogóle z domu ruszać nie chce. Ale i tak muszę, bo mam do odebrania wyniki z glukozy, zrobiłam badanie w zeszłym tygodniu i jakoś zapomniało mi się odebrać...

reklama
:-Dhej dziewczynki,
nie bylo mnie całą niedziele, i nadrabiam zaległości no i widzę, że w końcu dobre wieści :tak:
Yoka z Oliwcią
dały znak życia:-D:-D:-D jak dobrze, że wszystko w porządku i że jesteście juz z nami:-):-):-) Yoka pomiziaj brzuchol ode mnie:tak::-D
Miłego dnia mamuśki;-)

Kochane moje co mam zrobic, żeby wejść zamknięty do zamkniętego albumiku... chciałam pooglądać Wasze galerie i moze sama cos tam dorzucić swojego a tu klapa, nie moge w to wogóle wejśc:confused:

pwa - nie martw się ryba za bardzo, bo dzidzi też będzie smutno, lepiej pomyśl, że już TYLKO dwa dni i będziecie razem i zaplanuj jakoś fajnie ten czas.

A ja dziś do położnej się wybieram po południu i już jestem ciekawa na jaką hipochondryczkę wyjdę, hehehe, no i ciekawe co z glukozą tutaj, podobno robią, ale muszę zapytać...

Witam serdecznie :-)

My już po spacerku z psami i śniadanku a zaraz idę zupkę wstawić:-)Może pomidoróweczkę;-)

Dzisiaj 3 spotkanie w Szkole Rodzenia może jakieś masaże już poznamy na kregosłupki:tak:

Jutro kończę 30 tyg. ciąży ale to szybko zleciało:-) Teraz już nie mogę się doczekać końca.

Miłego Dnia Wam Życzę brzuchatki.

Czesc dziewczyny.

Zimno, zimno i jeszcze raz zimno.
Anka34 nie tylko Ciebie dopada deprecha :-(, mnie też.
Remont idzie jak krew z nosa, ach szkoda gadać, już mi się nic nie chce, a to malowanie, sprzatanie itd. juz mi sie śni po nocach. Juz bym chciała mieć po wszystkim :-(.
pwa nie martw się czas szybko zleci :tak:.

MIłego dnia :happy:

Czesc dziewczyny.

Zimno, zimno i jeszcze raz zimno.
Anka34 nie tylko Ciebie dopada deprecha :-(, mnie też.
Remont idzie jak krew z nosa, ach szkoda gadać, już mi się nic nie chce, a to malowanie, sprzatanie itd. juz mi sie śni po nocach. Juz bym chciała mieć po wszystkim :-(.

Dlatego właśnie ja remont zaplanowałam na 4 miesiąc ciąży i teraz mam juz spkój;-)
Końcówka ciąży naprawdę jest mało odpowiednia na zajmowanie się i stresowanie remontem no ale trzymam kciuki abyś szybko się z Nim uporała ale pamiętaj aby się nie przemęczać:-)

witajcie mamuśki :-)

u mnie pogoda dziś całkiem całkiem:tak:, nawet czasami świeci słoneczko:tak:

jadę zaraz do lekarza diabetyka zobaczyć jak tam ten mój cukier wyglądał przez te dwa tygodnie:sorry2:, ciekawe co mi powie:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry