Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marzycielko nie mamy umowy....to mieszkanie wynajmowaliśmy po znajomości...od żony kolegi mojego Z z pracy.....obiecywali że możemy tu mieszkać minimum 6 lat itd....ale chyba nikomu nie można wierzyć....:-(

.
własnie wróciłam z zakupów i z administracji
cieszę sie bo lubie zmiany tylko przeraża mnie bałagan
na szczęście ekipa która będzie nam remontowała sypialnie i pokoik Julci sprzata po sobie
są już sprawdzeni bo robili nam remont mieszkanka

Proszę bardzo Madzienka!! a mój skrót pochodzi od imienia i nazwiska... jakoś tak wyszło ;-) mam nadzieje że praca ta kojarzy Ci się dobrze![]()
gorzej klientom salonów z telefonami, tam sa zawsze bardzo długie kolejki
- przynajmniej u nas w LublinieDlatego właśnie ja remont zaplanowałam na 4 miesiąc ciąży i teraz mam juz spkój;-)
Końcówka ciąży naprawdę jest mało odpowiednia na zajmowanie się i stresowanie remontem no ale trzymam kciuki abyś szybko się z Nim uporała ale pamiętaj aby się nie przemęczać:-)
ale "Polak mądry po szkodzie"
wtedy bardziej myślałam że mamy czas....
ale na szczęscie już wszystko rozplanowane, czekamy tylko na ekipę...meble kupione, kolory wybrane więc powinno jakos pójść....
oraz odwiedzin koleżanki(kolorek włosków)
Jestem załamana, dostałam pierwszą pęsję odkąd jestem na chorobowym... obcięli mi wypłatę o prawie 600 złBędzie mnie bolała ta różnica
![]()
Bo jeśli nie to koniecznie to wyjaśnij!!!!
Trzymamy kciuki!!Głupia baba
pwa83 ja zaczęłam szkołę będąc w 28 tyg. i kończę ja 10 października a termin mam na 25 listopada więc Ty chyba też zdążysz:-)

tylko zroiła dla mnie gołąbki, żebym nie musiała się obiadiem przejmować - kochana babcia