reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqa U siebie w domu bo we Wrocławiu nie ma tzw. domu narodzin. jak chcesz wiedzieć coś więcej to mogę opowiedzieć w prywatnej wiadomości jak sobie to wyobrażamy, bo tu nie bedę dziewczynek zanudzać naszymi "ekstremalnymi" pomysłami:-)

reklama
Ja nie dla siebie :-) ja chce mieć cc :-D
Moja koleżanka się zaczyna zastanawiać, i gdzieś przeczytała o tym, że do domu przynoszą taką specjalną wannę czy cóś takiego i się martwi czy się to wszystko zmieści w ich małym mieszkanku. :-D

:-DU nas żadnej wanny nie będzie poza naszą własną zwykłą w łazience.:-D A wrząca woda i duuużo prześcieradeł to też raczej w kinie. W necie jest sporo artykułów na ten temat. Poprostu rodzice muszą być pewni, że chcą. Mama dobrze przygotowana fizycznie i psychicznie, dzidzia prawidłowo ułożona, zdrowa i "odpowiednich" rozmiarów (wg USG) a i tak położna jak przyjedzie zbada mamę i tętno dziecka to podejmie decyzję czy rodzimy czy jedziemy do szpitala

Witam kobitki :-)
U mnie nie najlepsze wieści...wczoraj się dowiedziałam,że do końca miesiąca musimy się wyprowadzić.....:-(właścicielce wyskoczył jakiś nagły problem z rodziną....i musimy szybko się wynieść.....jestem wściekła!!!! Najprawdopodobniej przeprowadzimy się do mojej babci,ale jak sobie pomyślę o tej całej przeprowadzce to aż mnie trzęsie....ani nic dzwignąć...ani pomóc....ehhh...
Ma szczęście to babsko że nie poczekała do 9 m-ca bo wtedy bym jej kudły ze łba wyrwała....:wściekła/y:

kurcze, to nie ciekawie...
ale tak to już jest z tymi wynajmami mieszkań, szkoda że nie miałaś umowy bo inaczej nie mogłaby tak szybko sie was "pozbyć"...

Cześć Dziewczyny!!!

Już dzisiaj dobrze się czuję... jakieś ostatnio mam humorki... wcześniej nie miałam takich... raz dobrze a raz źle... sama już się gubię w tym wszystkim.

Marzycielka
jak tak piszesz o tej szkole rodzenia to zaczynam się zastanawiać, czy się nie zapisać. Nie wiem czy to już nie za późno...

ja ponoć też mam humorki:sorry: tak przynajmniej twierdzi mój M, prawie całą niedzielę sie do mnie nie odzywał bo przesadził w sobotę i dałam mu troszkę popalić... ach ci faceci...:-p
co do szkoły rodzenia to ja zaczynam zajęcia dopiero na początku października i będę wtedy w 31 tyg ciąży, więc myślę że możesz się zdecydować, na pewno nie jest za późno:tak:

ja już po wizycie u diabetyka, i muszę troszkę zmienić dietę szczególnie z rana bo jak nie to czeka mnie insulina:dry:
uu bidula a dostałaś jakąś propozycje diety..?

Dorotko podziwiam za odwagę:tak:jak masz jakieś fajnie linki odnośnie porodu w domu to chętnie poczytam;-)
Yoka nie ciekawie z tą Twoja przeprowadzką i do tego tak mało czy Wam dała ta babka:szok:, ale dacie radę najważniejsze, że z Oliwką wszystko ok:-):-)

reklama
Już w sumie pytałam o to jakiś czas temu. Niestety nikt nie udzielił mi odpowiedzi:-(Więc zapytam jeszcze raz;-) Jak dodać zdjęcie do ALBUMIKU? Niestety nie mam do niego dostępu, więc może najpierw co powinnam zrobić, żeby dostęp do niego mieć?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry