reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wita!!
Dawno tu nie zaglądałam - ostatnio jak chodzę do pracy, jestem bardziej zmęczona - i dzień szybciej upływa. Ale zaległości nadrobiłam :tak:.
Dziewczyny!!!! Mam pytanka:
Ile płacicie za szkołę rodzenia?
Ile to jest łącznie zajęć (spotkań)?
Czy wszystkie będziecie chodzić do szk. rodzenia?
Czy szkoła rodzenia jest wartościowa- bardzo przydaje się do porodu? Co tam dokładnie jest? Możecie bliżej określić?
U mnie dosyć drogo 7 godzin 400 zł. U mojej kuzynki w mieście szkoła rodzenia jest bezpłatna.
Dzięki z góry za odpowiedź
Pozdrawiam

No zaraz zbieramy się na zajęcia.
Nasze zajęcia są 2 razy w tyg. od 08.09 do 10.10 więc spoko zdążymy .:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wita!!
Dawno tu nie zaglądałam - ostatnio jak chodzę do pracy, jestem bardziej zmęczona - i dzień szybciej upływa. Ale zaległości nadrobiłam :tak:.
Czy szkoła rodzenia jest wartościowa- bardzo przydaje się do porodu? Co tam dokładnie jest? Możecie bliżej określić?
U mnie dosyć drogo 7 godzin 400 zł. U mojej kuzynki w mieście szkoła rodzenia jest bezpłatna.
Pozdrawiam

Ja chodzę do tej szkoły i jestem zadowolona.
Masz tam wszystkie odpowiedzi na twoje pytania ;-)

szkolarodzenia.com.pl - Strona główna

Wita!!
Pozdrawiam

w Szczecinie w tej szkoły rodzenia do której ja będę szała wygląda to tak:

• odbywa się łącznie 7 zajęć
  • każde zajęcie trwa okoł 3-4 godz
  • jedno kosztuje 30 zł, więc łącznie razem wychodzi 210 zł
  • i nie musisz koniecznie być na wszystkich, wybierasz sobie te zajęcia które tobie pasują
a czy jest przydatne to myślę że zależy od ciebie, ja chcę iść na 3 lub 4 zajęcia, tak dla uspokojenia samej siebie:tak:

W wawie szkoły tez sa bezpłatne jeśli-
- jestes zameldowana
- studiujesz lub pracujesz w wawie
zalezy pewnie od szkoły ale w tej która sie interesuje zajecia odbywaja sie dwa razy lub raz po 3 h w tygodniu przez prawie półtora miesiaca

a czy jest wartosciowa to ciezko stwierdzic pewnie dopiero sama sie przekonasz
moja siostra twierdzi ze nie jest
kolezanka jeszcze nie skonczyła- jest w trakcie i mówi ze jest fajnie i warto wiec pewnie zalezy od Twoich oczekiwań!!!

a jesli nie spełniaasz warunków to płatna jest 600 zł

Anoli wydaje mi się że to pierwsze ciśnienie masz za wysokie.
Powinni Ci jeszcze raz zmierzyć ciśnienie i sprawdzić czasem te elektroniczne ciśnieniomierze kłamią.

Dziekuje za odpowiedzi, wiem ze te elektroniczne klamia bo tata mój jest ,,cisnieniowcem,,-ale mierzyla mi potem jeszcze raz tym zwyklym. Chyba bede musiala sobie kupic aparat i kontrolowac i za tydz. jej pokazac. Nawet nie chce czytac o tym porodzie rzucawkowym- sama nazwa mnie przestraszyla:szok:

Lece do apteki:-)

Anoli a wiesz może ile Twoja dzidzia już mierzyła? Ja jestem ciekawa bo sama nie wiem (po ostatniej wizycie ) ile moja miała kochanych centymetrów... Wg mnie ciśnienie masz dobre ale uważaj na siebie bo wysokie ciśnienie może być szkodliwe dla Ciebie i dzidziusia (nie wiem czy coś czytałaś na temat porodu rzucawkowego)...

Niestety ta wizyta byla bez usg jak kazda u poloznej...niestety, dowiedzialam sie tylko rozm macicy-31cm...ponoc oki:-)

Już w sumie pytałam o to jakiś czas temu. Niestety nikt nie udzielił mi odpowiedzi:-(Więc zapytam jeszcze raz;-) Jak dodać zdjęcie do ALBUMIKU? Niestety nie mam do niego dostępu, więc może najpierw co powinnam zrobić, żeby dostęp do niego mieć?

Jesli chodzi o dostep to trzeba sobie zasluzyc :-D Tzn. zamykajac dostep do albumiku uzgodnilysmy wspolnie ze nowe osoby na forum moga prosic o dostep po przynajmniej 50 postach napisanych na naszym watku. Musza byc aktywne. Bylo juz pare osob ktore popisaly kilka postow i sie "zmyly" nie chcemy zeby takie osoby mialy dostep dlatego takie wymagania.

Jesli chodzi o moje wloski to mam ciut jasniejsze, odrost jasniutki... nic ciekawego ;-)

Jutro wizytka u lekarza :-D ciesze sie i mam nadzieje ze zobacze krasnoludka i bedzie wszytsko dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry