reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wita!!
Dawno tu nie zaglądałam - ostatnio jak chodzę do pracy, jestem bardziej zmęczona - i dzień szybciej upływa. Ale zaległości nadrobiłam :tak:.
Dziewczyny!!!! Mam pytanka:
Ile płacicie za szkołę rodzenia?
Ile to jest łącznie zajęć (spotkań)?
Czy wszystkie będziecie chodzić do szk. rodzenia?
Czy szkoła rodzenia jest wartościowa- bardzo przydaje się do porodu? Co tam dokładnie jest? Możecie bliżej określić?
U mnie dosyć drogo 7 godzin 400 zł. U mojej kuzynki w mieście szkoła rodzenia jest bezpłatna.
Dzięki z góry za odpowiedź
Pozdrawiam

Ewelw my tez 2 października zaczynamy szkołę rodzenia:tak:
U nas kosztuje 500zl:szok:
Mamy 12 spotkań po 2 godziny(6 tygodni dwa razy w tygodniu po 2 godzinki)
Czy wartościowa jeszcze nie wiem....:sorry2:

reklama
Odebrałam wyniki z glukozy, wg. podanych norm wszystko oki :)
Ale mam lenia dzisiaj... Uffff
:-):-) super pytia, ciekawe jak mi wyjdą, ale na razie jeszcze nie robiłam
a z tym leniem mam dokładnie to samo:-D:-D postanowiłam sobie, że zaczne ćwiczyć albo przynajmniej chodzic na dluższe spacery, zeby dupka tak nie rosła niom i na razie nici z postanowień:zawstydzona/y: moze jutro dostanę weny;-)

Kochane mamusie
mam pytanko, pewnie większość z was już jest po dlatego pytam...
Jutro mam test obciązenia 50g glukozy, ale jakoś dziwnie bo lekarka poiwedział mi że mam zjeść śniadanie po pół godziny wypić glukozę a po godzinie jechać do szpitala i pobrać krew...
Czy to ma sens???:confused:

Kochane mamusie
mam pytanko, pewnie większość z was już jest po dlatego pytam...
Jutro mam test obciązenia 50g glukozy, ale jakoś dziwnie bo lekarka poiwedział mi że mam zjeść śniadanie po pół godziny wypić glukozę a po godzinie jechać do szpitala i pobrać krew...
Czy to ma sens???:confused:
jak się nie mylę to Yoka miała tak samo i ponoć to normalne jak wczesniejsze wyniki są ok;-)

Okruszek ja mam skierowanie na glukozę 50g i mi gin powiedział, ze normalnie mogę zjeść śniadanie. I tylko godzinę od wypicia glukozy nic nie jeść i po godzinie- badanko. Nie wiem co prawda czy przed wypiciem też mi będą pobierać krew nie dopytałam bo stwierdziłam, ze w przychodni będa wiedzieli co robić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry