ja miałam glukozę na czczo.....wypiłam ten słodziutki napój w domu i po godzinie jechałam na glukometr...:-)Ale ja wcześniej nie miałam robionych wyników glukozy...i dlatego się zastanawiam...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam glukozę na czczo.....wypiłam ten słodziutki napój w domu i po godzinie jechałam na glukometr...:-)Ale ja wcześniej nie miałam robionych wyników glukozy...i dlatego się zastanawiam...![]()
Ja tez nie miałam badanej przed wypiciem....ale miałam badania na glukoze dużo wczesniej...(bez jej wypijania) :-)no właśmnie a ja mam tą glukozę wypić w domu...i nie mam mieć robionego pobrania przed wypiciem i to chyba troszkę bez sensu...sama nie wiem![]()

a potem będę słuchać od teściowej 
Witam kobitki :-)
U mnie nie najlepsze wieści...wczoraj się dowiedziałam,że do końca miesiąca musimy się wyprowadzić.....:-(właścicielce wyskoczył jakiś nagły problem z rodziną....i musimy szybko się wynieść.....jestem wściekła!!!! Najprawdopodobniej przeprowadzimy się do mojej babci,ale jak sobie pomyślę o tej całej przeprowadzce to aż mnie trzęsie....ani nic dzwignąć...ani pomóc....ehhh...
Ma szczęście to babsko że nie poczekała do 9 m-ca bo wtedy bym jej kudły ze łba wyrwała....![]()
dobrze że macie babcie bo tak to...
ja już po wizycie u diabetyka, i muszę troszkę zmienić dietę szczególnie z rana bo jak nie to czeka mnie insulina![]()
Ale ja wcześniej nie miałam robionych wyników glukozy...i dlatego się zastanawiam...![]()
.
. Z czego jedno to siostry i trzeba będzie trochę pomóc pewnie.Nie wiem jak mój brzuch to wszystko wytrzyma. Pewnie z któregoś z ostatnich zrezygnuję
Dobrze że mam dobrą wymówkę
Ja to się czasami śmieję że to moje ciąże tak przyciągają wesela
Z Tusią też tak miałam że jedno za drugim było a przez następne dwa lata mieliśmy po jednym na rok