Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

po poludniu czeka nas kolejna wyprawa do sklepów, jak to przed remontem:-)okruszek...ja na pierwszej wizycie potwierdzajacej ciaze , mialam robione badanie na cukier a drugie teraz do 28 tyg ciazy. Nigdy nie slyszalam zeby pobierali krew przed wypiciem glukozy(ale to ja nie slyszalam , moze inni tak), ale ja mialam pobierane godzine po i nie mozna nic pic i jesc. Jak dla mnie to co piszesz ma sens
![]()
poźniej wypiłam 75g glukozy, za godzinę znowu pobrali mi krew i za dwie jeszcze raz

Ja nie miałam od początku ciązy robionego cukru we krwi...tylko ogólą morfologię...więc teraz to się njuż zupełnie pogubiłam
![]()

Dziewczyny a jakie wy mialyscie cisnienie na ostatnich wizytach?
Kupilam wczoraj aparat i mysle ze nie ma tragedii-127/81 i 123/76

...Bliźniaki u mnie niestety to nie jest od nerwów,bo ja wstaję rano i mam puls 120....Gdyby to było po wysiłku albo przy nerwach to nie byłoby problemu...
A my z Zosią mamy dzisiaj studniówkęza 100 dni będzie juz z nami:-), nie mogę sie doczekać
za studniówkę!!!

to najlepiej szybciutko na badania ponowne-moze coś się wyjaśni, a co do bulów kregosłupa to mogą być spowodowane np.ułozeniem macicy lub działaniem progesteronu, który rozluźnia tkankę podporową kręgosłupa.Radzę spać na twardym łóżku, albo niech mąż masuje Ci plecki olejkami:-)