Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej dziewczyny!
"a w krakowie, na brackiej pada deszcz..." i tak aż do piątku!!!
opiekuję się przez ten tydzien bernenczykiem rodzicow i dwoma kotami, więc tym bardziej podziwiam Cię Marzycielko, ze masz siłę na swoje psiakiale one są przynajmniej krotkowlose i nie wygladają jak siedem nieszczesc po spacerze w błocie
...

Ja ze względu na bardzo wysoki puls miałam robione EKG....nic nie wykazało...badania tarczycy również i wyszły ok.....mam co prawda wadę serca ale kardiolog nie mówił nic o tym że ma to wpływ na mój puls...więc u mnie właściwie nie wiadomo dlaczego taki wysoki...Witam z rana...
U mnie po wczorajszej wizycie nie za ciekawie....Z moim bólem pleców muszę iść do internisty sprawdzić czy wszystko w porządku z płucami i z nerkami.I jest problem z moim pulsem.Często mam bardzo wysoki i robili mi kiedyś badania,ale nic nie znaleźli.A w ciąży jest to bardzo nie bezpieczne...I szczególnie w czasie porodu...Muszę odwiedzić kardiologa,zrobić EKG serca i USG tarczycy...Muszą coś znaleźć,bo później nikt nie będzie wiedział jak mnie ratować w czasie porodu...