• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Co do ułożenia dzidzi to moja mała jest juz ułożona główką w dół od dwóch miesięcy...ale pewności czy się nie przekręca nie mam :-) w każdym razie zawsze na usg jest ułożona tak jak napisałam :-)

Madzienka Zycze kochana wytrwałości w remoncie...;-) mnie po przeprowadzce do babci też czeka remon kuchni...już sie boję tego "syfu"....o cekolowaniu ścian wolę nawet nie mysleć...:-)

hej dziewczyny!
"a w krakowie, na brackiej pada deszcz..." i tak aż do piątku!!!:baffled::baffled:
opiekuję się przez ten tydzien bernenczykiem rodzicow i dwoma kotami, więc tym bardziej podziwiam Cię Marzycielko, ze masz siłę na swoje psiaki:) ale one są przynajmniej krotkowlose i nie wygladają jak siedem nieszczesc po spacerze w błocie:wściekła/y:...

Krótka sierść jest także uciążliwa;-) Szczególnie jak wbije się w ubranko.

Witam Was :-)

A ja muszę pogadać ze swoim lekarzem jak tam moja szyjka gdyż mam codziennie skurcze przepowiadające czasami bolesne no i kurcze po sexie mam duży skurcz:baffled:

Na szczęście ciąża donoszona to 35 tyg. więc jeszcze 5 tyg. i jak bardzo Mała będzie chciała wyjśc to już takiego wielkiego zagrożenia nie będzie;-)

Wczoraj na Szkole Rodzenia faceci ubierali i uczyli się chwytać do kąpięli laleczki wilekości dziecka:-)Fajnie było haha:-)

Witam z rana...
U mnie po wczorajszej wizycie nie za ciekawie....Z moim bólem pleców muszę iść do internisty sprawdzić czy wszystko w porządku z płucami i z nerkami.I jest problem z moim pulsem.Często mam bardzo wysoki i robili mi kiedyś badania,ale nic nie znaleźli.A w ciąży jest to bardzo nie bezpieczne...I szczególnie w czasie porodu...Muszę odwiedzić kardiologa,zrobić EKG serca i USG tarczycy...Muszą coś znaleźć,bo później nikt nie będzie wiedział jak mnie ratować w czasie porodu...
Ja ze względu na bardzo wysoki puls miałam robione EKG....nic nie wykazało...badania tarczycy również i wyszły ok.....mam co prawda wadę serca ale kardiolog nie mówił nic o tym że ma to wpływ na mój puls...więc u mnie właściwie nie wiadomo dlaczego taki wysoki...

kokusia31 ja chodzę prywatnie do Przychodni Melisa na Błoniach do dr.Woźniewicza a Twój gin jak się nazywa? Ojej jak fajnie, a który tydzień bo mioże na porodówce się spotkamy:-)bo raczej będę rodzila w mińsku.

Witajcie;
okrutnie zimno mam za oknem, dawno mnie tak pogoda nie dobiła.

Yoka współczuję tej przeprowadzki, choć może lepiej teraz niż z noworodkiem.

Ja przerabiałam szybką wyprowadzkę dokładnie rok temu z psem i kotem pod pachą. Właściciel sprzedał mieszkanie z "nami", a nowy nas nie chciał. Przed zamieszkaniem pod mostem uratowała nas umowa najmu... Ale i tak było ostro.
U mnie sprawdziło sie przysłowie "nie ma tego złego...", bo kupiliśmy własne:-D

okruszek możesz zaczać odliczanie;-)

Cyprysiowa napisz jak tam po wizycie.

Marzycielko trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że Oliwka wytrzyma jeszcze troszkę w brzusiu:tak:

Witajcie laseczki;-)
u mnie tez dzisiaj pochmurno i jesiennie, nastrój tez zaczyna się po malutku chyba znowu psuć .. ach ta pogoda:-D
jestem zła , bo czekam na siepniową wypłatę i cisza, nie dość , że tez zabiora mi premie ok 600 zl ( a dziwi mnie to, bo mialo byc 100% płatne)to jeszcze nie potrafia zmieścic się w terminie..:dry:

blizniaki a cóz to takiego ta Twoja "plesniawka":-) nigdy nie słyszałam o tym , podaj na koniecznie przepisik;-)
Yoka a moze Twoja mała taka sprytna i przed wizyta sie przekręca główką do dołu?:-D:-D

Marzycielka - ja po seksie tez mam mega skurcz, dlatego sobie odpuściłam i teraz zaciskamy zęby...

U mnie ciśnienie zawsze w normie, ale nie wiem jakie, bo tu nie podają, położne angielskie są bardzo tajemnicze i wg nich i tak za dużo wiem i za dużo pytań zadaję, jestem podejrzana, hehehe.

A moja córa już chrapie, więc i ja sobie poleżę chwilkę i porobię skarpetki, bo potem pewnie mi zaserwuje serię atrakcji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry