Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A od przyszłej soboty urwanie głowy. Wesele za weselem. Cztery pod rząd. Z czego jedno to siostry i trzeba będzie trochę pomóc pewnie.Nie wiem jak mój brzuch to wszystko wytrzyma. Pewnie z któregoś z ostatnich zrezygnuję
Dobrze że mam dobrą wymówkę
Ja to się czasami śmieję że to moje ciąże tak przyciągają wesela
Z Tusią też tak miałam że jedno za drugim było a przez następne dwa lata mieliśmy po jednym na rok
Miłego dzionka dziewczynki. Mam nadzieję że mimo że zimny to będzie udany dla nas wszystkich.
ja bym chętnie poszła na jakies wesele ale u nas jak na lekarstwo

Cześć dziewczyny.
, pokłuta, ale nie było źle
. Gdyby nie było tej glukozy tak duzo to nawet jest znośna :-). Mdliło mnie to, że tak duzo musze tego wypić :-( i jeszcze dostałam po niej zgage
. Cieszę się, że mam to za sobą, teraz tylko czekam na wyniki
.
.
Dzień dobry Grudnióweczki
Wczoraj trochę Was poczytałam, ale zabrakło czasu na udzielanie się.
Najpierw do 16-tej w pracy, chłopaki wrócili ze szkoły i przyniesli karteczkę, ze zebranie rady rodziców, a ja póki co należę i poszłam jeszcze ten ostatni raz na 17:30, wróciłam około 20-tej. Dobrze że mąż był tym razem w domku i nawet wysprzątał cały domek. Później zachciało mi się jeszcze "pleśniaka" i robiłam po nocy, ale za to dzisiaj do kawki będzie rewelacyjny.
Miłego dnia kobietki

:-)
Szukam wszystkich artykułów związanych z tą krótką szyjką macicy aby wiedzieć jak najwięcej....
No i najważniejsze szukam wózka-ale jaki będzie najlepszy to nie mam pojęcia-wogóle tych wszystkich modeli jest tyle, że ho ho
Nawet chyba nie uwierzycie wczoraj znalazłam wózek za 5900 zł!!!!!!Uwierzycie???A najlepsze, że nie chciałabym go za darmo:-)