reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie kochane :))
ja pamietam ze tez mialam okropne mdlosci. i wlasnie nie tyle wymiotowalam co caly dzien mnie mulilo. dodatkowo rano nie moglam wchodzic do kuchni bo zapachy dzialaly na mnie okropnie!! wiecie co mi pomagalo?? rano od razu wypijalam actimel :)
kurcze jak tak was czytam to wszystko sie przypomina !!! a teraz juz moja coreczka ma 5 miesiecy!!

Cześc dziewczyny.

A ja teraz weszłam w magiczny okres 4 miesiąca i powiem Wam mdłości odeszły w zapomnienie az się martwię czy to na pewno wszytsko ok:-(
ale jutro będe miała USG:tak: to się przekonam!!
Nie zasnę chyba dzisiaj :-D

ja dzisiaj to mam na zmiane raz mi sie chce spac a za chwile mam tyle energi ze mogła bym wszystko robic ale zbytnioniema co :-)

no ja tak tez co jakis czas mam ! ostatnio zmogło mnie na godzinę a potem wstałam i pomyłam całą kuchnie łacznie z oknem :rofl2:

Cześc dziewczyny.

A ja teraz weszłam w magiczny okres 4 miesiąca i powiem Wam mdłości odeszły w zapomnienie az się martwię czy to na pewno wszytsko ok:-(
ale jutro będe miała USG:tak: to się przekonam!!
Nie zasnę chyba dzisiaj :-D

na pewno wszystko ok !!! uroki ciązy z nimi źle a bez nich też źle :-D

Dziewczyny powpisywalam na liste te od ktorych dostalam prywatna wiadomosc. A te dziewczyny co pisaly daty na forum i jeszcze ich nie ma na liscie prosze o prywatna bo nie mam czasem czasu zebywpisac od razu, potem znalezc jest trudno a tak to mam w skrzynce.

I mam pytanie czy mozna skasowac juz watek "Jak powiedziec rodzica?" Chyba juz nie jest potrzebny?
I co powiecie na watek "zakupy"? Juz niedlugo zaczniemy kupowac cos dla dzidziusiow a narazie moznaby np. wstawiac stronki z fajnymi rzeczami lub ciuchy ciazowe.

reklama
Tak wątek zakupowy bardzo się przyda. Ja co prawda na razie się dzielnie powstrzymuję, ale pewnie w ciągu najbliższych tygodni się złamię :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry