reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa - ja jestem dwa razy na tak ;) Co do kasowania niepotrzebnych wątków i co do wątku zakupowego.

Wczoraj miałam paskudny dzień. Chyba sie czymś strułam, bo przez cały dzień miałam torsje, nawet po herbacie (a normalnie w ciąży nie mam żadnych mdłości). Od tego brzuszek też zaczął mnie boleć. No, ale przeleżałam prawie cały dzień i dzisiaj jest o niebo lepiej.

reklama
ja siedze w pracy i mam smaka na zapiekanke i juz mojego męzowego pogoniłam żeby mi kupił !

Dziewczyny powpisywalam na liste te od ktorych dostalam prywatna wiadomosc. A te dziewczyny co pisaly daty na forum i jeszcze ich nie ma na liscie prosze o prywatna bo nie mam czasem czasu zebywpisac od razu, potem znalezc jest trudno a tak to mam w skrzynce.

I mam pytanie czy mozna skasowac juz watek "Jak powiedziec rodzica?" Chyba juz nie jest potrzebny?
I co powiecie na watek "zakupy"? Juz niedlugo zaczniemy kupowac cos dla dzidziusiow a narazie moznaby np. wstawiac stronki z fajnymi rzeczami lub ciuchy ciazowe.

zgadzam sie z Tobą ! dobrze że ktos tu dba o porządek !

uu to ja pisałam do Ciebie w poście prośbe o wpisanie nie wpadłam że na priva trzeba :zawstydzona/y: musze nadrobić :-)

Lecę na USG...Brzuch z nerwów mi odpadnie:baffled:

powodzenia !!! i czekamy

Cześć! Pozdrawiam Was wszystkie, dawno nie zaglądałam, może pytia wie o kogo chodzi,bo mamy termin na ten sam dzień... Nadrobiłam zaległości czytając wasze posty
Cyprysia! Jestem za zakupami! Ostanio zbyt często o nich myślę... oczywiście mając tylko na uwadze mój skarb. Kupiłam muzykę klasyczną, ponoć ma ogromny wpływ na inteligencję naszych pociech.
Co wy o tym sądzicie?
Słyszałam, że puszczając relaksującą, bądź klasyczną muzykę skarbowi możemy wpłynąć w przyszłości na jego inteligencję, oraz możemy uspokoić, zrelaksować "nunia" przed snem.
Pozdrawiam przyszłe mamunie!!

Cześć kochane mamuśki dawno do was nie zaglądałam ale to dlatego że jestem pochcłonięta pisaniem magisterki:tak: 17 czerwca obrona i nie wiem jak to przeżyję, żeby się nie denerwować:baffled: z resztą zobaczymy.
Cyprysiowa wątek z zakupami jest fantastycznym pomysłem chociaż ja strasznie się boję coś kupić, żeby nie zapeszyć:-(, w poprzedniej kupiłam buciki i czapeczkę i okruszek odszedł...:-( no ale zobaczymy przynajmniej ciążowe rzeczy pooglądamy:-)
Marzycielko odezwij się szybciutko po usg jak tam twoja kruszynka:-)
Ja nie moge się dodzwonić do mojej ginki bo gdzieś wyjechała...a chcę przełożyć moje usg z wtorku może na niedzielę...bo ona u siebie niesttety nie ma sprzętu i do szpitala na badanie będę musiała iść...

Byłam w piątek na USG. z wrażenia nie mogłam nic napisać :). Według USG jest to 8 tc. Moje maleństwo mierzy 17,4 mm, ma serduszko bijące 176razy/min i do tego się już rusza :) Widać już było na zdjęciu rączki i główkę.:-D Jejku jak ja się cieszę:tak:

Cześć! Pozdrawiam Was wszystkie, dawno nie zaglądałam, może pytia wie o kogo chodzi,bo mamy termin na ten sam dzień... Nadrobiłam zaległości czytając wasze posty
Cyprysia! Jestem za zakupami! Ostanio zbyt często o nich myślę... oczywiście mając tylko na uwadze mój skarb. Kupiłam muzykę klasyczną, ponoć ma ogromny wpływ na inteligencję naszych pociech.
Co wy o tym sądzicie?
Słyszałam, że puszczając relaksującą, bądź klasyczną muzykę skarbowi możemy wpłynąć w przyszłości na jego inteligencję, oraz możemy uspokoić, zrelaksować "nunia" przed snem.
Pozdrawiam przyszłe mamunie!!
Ja swojemu maleństwu też już puszczam różne rodzaje muzyki, a wczoraj stwerdziłam że lubi jak czytam bo taki spokój czułam jak sobie czytałam książkę...400stron za jednym zamachem...coś niesamowitego:-D

Juz jestem !!!!
Dzidzia piękna i zdrowiutka!:tak::tak::tak:
W temacie zdjęcia wkleiłam USG:-)

Termin mi się przesunął na 01.12 :-)To jest 12 tyg. i 4 dzień.
Ale jestem szczęsliwa!!!

Dzidzia spała jak dr. badał więc musiał trochę mi ponaciskać brzuch aby sie łaskawie obudziła i spojrzała na Nas:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry