reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam was w niedziele,
dziewczyny mam taki podly humor, ze niewiem...jutro ide na usg, tak sie boje, ze pol nocy juz zryczalam:zawstydzona/y:jakos czuje, ze nie jest w porzadku, moj brzuszek jakby "oklapl":no:. Mysle, ze mialam juz wiekszy i jakos bardziej spuchniety i naprezony, a teraz nie...Boje sie, ze znowu jest cos nie tak (moja 1 ciaza obumarla):no:i to sie powtorzy...buziaki i milej niedzieli

reklama
oceancity - nie martw się, na pewno będzie dobrze! A brzuszkiem oklapniętym się nie przejmuj, to kwestia hormonów, ja też jednego dnia mam większy, a drugiego dużo mniejszy.

Dzieki dziewczyny, kochane jestescie ;))) ale sie tak boje i martwie, ze niewiem:-(Tak jak ogladam wasze brzuszki, to mojemu do was daleko, a tez mi sie 12 tydzien zaczal...
Jutro mam na 15 wizyte, wiec napewno napisze:blink:

hej !!!

no a ja czekam do wtorku z niecierpliwością bo wtedy idziemy cała trójcą na usg ! i mam nadzieje że z naszym 4 członkiem rodziny wszystko ok !!!!

Oceancity z brzuszkiem to róznie, koleżanka do 5 m-ca miała taki praktycznie niewidoczny i wszystko ok ! Ja sama mam róznie i czasem jak mi jelita dokuczają to sie napnie i zrobi duzy a na drugi dzien juz jest inny ! Będzie dobrze i nie martw sie na zapas bo faolka tez wyczuwa humorki mamy !!

hej !!!

no a ja czekam do wtorku z niecierpliwością bo wtedy idziemy cała trójcą na usg ! i mam nadzieje że z naszym 4 członkiem rodziny wszystko ok !!!!

Oceancity z brzuszkiem to róznie, koleżanka do 5 m-ca miała taki praktycznie niewidoczny i wszystko ok ! Ja sama mam róznie i czasem jak mi jelita dokuczają to sie napnie i zrobi duzy a na drugi dzien juz jest inny ! Będzie dobrze i nie martw sie na zapas bo faolka tez wyczuwa humorki mamy !!

Hey;-)

Dokładnie z brzuszkiem rożnie.
Koleżanka jest w piątym a ma brzusio mniejszy od mojego i też jest wszystko ok:-)

Miłego dnia Wam Życzę.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry