reklama

Grudniowe mamusie 2008

Prosze o trzymanie kciukow, za mnie i moja fasolke:tak:o 15 ide na wizyte.Ale mi sie dzien zaczal, chyba z nerwow...W pracy zemdlalam i prawie zwymiotowalam na biurko szefa:baffled:...I w domu mialam poprawke...:no:.Wogole sie czuje, jak przemielona przez maszynke...Dobra nie narzekam juz, bo mnie stad wyrzucicie:sorry2:Trzymajcie mocno!!

oceancity28 ja jestem z Tobą w 100% bo na 15 mam USG już się doczekać nie mogę, a z drugiej strony boje się czy wszystko w porządku.Takie mieszane uczucia. Ja za to bym koło kuchenki w domu zemdlała, a głowa boli mnie jak nie wiem co.

Dziewczyny nie mdlejcie , nie martwcie się az tak bo to dla Naszych Dzieciaków nie wskazane;-)
Wszystko będzie dobrze:tak:

Piszcie wszystko nawet jak myślicie , że to narzekanie.
Ja chcę abyście miały we mnie wsparcie:-)

reklama
Czesc kobietki :)
Jestem tu nowa i bardzo chcialabym dolaczyc do Grudniowych Mam :)Jestem w 12 tyg ciazy i mam termin na 14.grudnia :) Zeby bylo Ciekawiej moja coreczka rowniez jest z grudnia ....i zeby jeszcze dopelnic wszystkiego , ja rowniez urodzilam sie w grudniu :-D
No wiec jak;-)moge dolaczyc :-)

Czesc kobietki :)
Jestem tu nowa i bardzo chcialabym dolaczyc do Grudniowych Mam :)Jestem w 12 tyg ciazy i mam termin na 14.grudnia :) Zeby bylo Ciekawiej moja coreczka rowniez jest z grudnia ....i zeby jeszcze dopelnic wszystkiego , ja rowniez urodzilam sie w grudniu :-D
No wiec jak;-)moge dolaczyc :-)

Witam Was Serdecznie :-)

Dziewczyny poradzcie mi!!!!

Boli mnie podbrzusze jakbym miała jakieś wzdęcie lub balona tam. Co mam zrobić bo nigdy tak nie miałam???:szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry