Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agatkas to, że Ty jadąc do pracy nie rozwijasz prędkości większej niż 40km/h nie znaczy, że jakiś pijany gówniarz również będzie się ograniczał. Na drodze obowiązuje zasada ograniczonego zaufania i nie możesz przewidzieć tego czy jakiś świr w Ciebie stuknie czy nie.
Co do pasów - ja nie mam adaptera ale nawet patrząc na zdjęcie z tego linku który podała Madzieńka, ja nie zapinam pasów tak żeby mi przechodziły przez środek brzucha tylko mimo braku adaptera mam zapiętę nisko pod brzuchem.
Zobacz załącznik 94252 Zobacz załącznik 94253
ja zawsze mialam problem z uciskajacym mnie w brzuch pasem, nawet jak nie bylam w ciazy a teraz z tym adapterem to dopiero luksus
i nie oddam go nawet po ciazy, mam zamiar go caly czas uzywac;-)Jest jeszce czwarta opcja-mnie sie nic nie stanie,a dzidziusiowi tak...zyrafka przepis zwalniajacy nas z uzywania pasów jest po to żybys miała wybór....oczywiste jest to że zagrożenie zawsze jest.....ale przy zderzeniu masz trzy opcje......albo nikmu nic sie nie stanie.....(opcja optymistyczna)....albo majac zapiete pasy Ty przeżyjesz nawet jesli dziecko nie:-(....albo.... bez pasów zginiecie oboje.....:-( wiem że to drastyczne co napisałam ale takie są realia....i moje zdanie....broń Boże nikomu nic nie narzucam....;-)