• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja też coś dodam do porodów... otóż moja siostra jak rodziła swoje drugie dziecko (była w tym czasie w Anglii) to 3 razy odsyłali ją do domu... za trzecim razem jak wróciła już nie zdążyła dojechać do szpitala i urodziła córeczkę w wannie...
ponoć rozwarcia nie było... zresztą to nie ważne... Oliwia ma się dobrze i dzisiaj kończy roczek więc z całego serduszka życzę małej DUŻO RADOŚCI...

Mała miała orginalne wejście na ten świat... hihihi

agawar - zasuwaj do lekarza, lepiej dmuchać na zimne, trochę wcześnie na poród.

Madzienka - poród dość nietuzinkowy, fakt ;) Ale cóż - przynajmniej szybko poszło ;) Najważniejsze, że i dziecko i mama wyszły z tego bez szwanku.

Hej kupiłam sobie gazetkę M jak Mama:tak: i jest w niej artykuł Bezpieczna w ciąży jeśli jesteście zainteresowane mogę Wam zeskanować;-)
jest tam kilka słów o zapinaniu pasów, pracy przy kompie, wieszaniu firanek, spaniu na boku, itp.

Agawar zmykaj do lekarza:tak:

Idę wieczorem do ginki, ciekawe, czy mała przyjęła właściwą pozycję, no i czy to ciągle jest ona ;) Od paru dni kopie prawie ciągle, już mnie brzuch boli czasem, nie wiem, co taka ruchliwa się zrobiła :) Niecierpliwi się chyba.
A Jaś przychodzi od czasu do czasu i mówi: "Chodź mamusiu, posłuchamy sobie, co nasza dzidzia robi", słodkie to jest :)

reklama
agawar zadzwoń do swojego lekarza......:tak:

A ja spotkałam dzis swoja kumpelkę i jest ona już którąś z kolei osoba która twierdzi że mam bardzo nisko brzuszek i pyta czy mam termin na dniach....powiem wam że trochę mnie to zaczyna martwić...1 października mam wizytę i usg i mam nadzieje że mój gin rozwieje ten niepokój...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry