reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja też coś dodam do porodów... otóż moja siostra jak rodziła swoje drugie dziecko (była w tym czasie w Anglii) to 3 razy odsyłali ją do domu... za trzecim razem jak wróciła już nie zdążyła dojechać do szpitala i urodziła córeczkę w wannie...
ponoć rozwarcia nie było... zresztą to nie ważne... Oliwia ma się dobrze i dzisiaj kończy roczek więc z całego serduszka życzę małej DUŻO RADOŚCI...

Mała miała orginalne wejście na ten świat... hihihi

agawar - zasuwaj do lekarza, lepiej dmuchać na zimne, trochę wcześnie na poród.

Madzienka - poród dość nietuzinkowy, fakt ;) Ale cóż - przynajmniej szybko poszło ;) Najważniejsze, że i dziecko i mama wyszły z tego bez szwanku.

Hej kupiłam sobie gazetkę M jak Mama:tak: i jest w niej artykuł Bezpieczna w ciąży jeśli jesteście zainteresowane mogę Wam zeskanować;-)
jest tam kilka słów o zapinaniu pasów, pracy przy kompie, wieszaniu firanek, spaniu na boku, itp.

Agawar zmykaj do lekarza:tak:

Idę wieczorem do ginki, ciekawe, czy mała przyjęła właściwą pozycję, no i czy to ciągle jest ona ;) Od paru dni kopie prawie ciągle, już mnie brzuch boli czasem, nie wiem, co taka ruchliwa się zrobiła :) Niecierpliwi się chyba.
A Jaś przychodzi od czasu do czasu i mówi: "Chodź mamusiu, posłuchamy sobie, co nasza dzidzia robi", słodkie to jest :)

reklama
agawar zadzwoń do swojego lekarza......:tak:

A ja spotkałam dzis swoja kumpelkę i jest ona już którąś z kolei osoba która twierdzi że mam bardzo nisko brzuszek i pyta czy mam termin na dniach....powiem wam że trochę mnie to zaczyna martwić...1 października mam wizytę i usg i mam nadzieje że mój gin rozwieje ten niepokój...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry