reklama

Grudniowe mamusie 2008

Yoka - nie martw się, może taka uroda Twojego brzuszka. Moja koleżanka rodzi niedługo swoje 4 dziecko, za każdym razem miała od początku brzuszek strasznie nisko. A od szóstego miesiąca to wyglądała, jakby leciała właśnie na porodówkę. Ale zawsze rodziła normalnie, w miarę w terminie.

reklama
nie patrzysz na mężczyznę innej rasy, by dziecko nie urodziło się z innym kolorem skóry niż twoja czy męża

W takim razie w anglii musialabym chodzic z zamknietymi oczami:-D

Tak zrobie skopie go po majtkach i nie dam sie.

Madzienka ten artykul fajna rzecz wlasnie od pewnego czasu jak spie na prawym boku to mi napina sie brzuszek i boli wiec wiekszosc czasu spie na plecach albo na lewym boku.

Yoka ja też mam niziutko brzuch. W ogóle mam wrażenie , że mała teraz jak rogalik na samym dole leży:)
Dziewczyny! Ja mam dokładnie te same doznania!!! Jakoś brzusio mi się obniżył i dziś cały dzień się tym przejęłam (bo tak się dzieje przed porodem samym - obniża się) - nawet z mężolkiem rozmawialiśmy... Mam taki okrąglutki brzusio i obniżony... Nawet nospę dziś wzięłam, bo coś mi Zuniunia ciąży...

Witajcie... Nadrobiłam lekturkę, ale jakoś nie mam sił dziś pisać :-( Ostatnio w ogóle czuję się ciągle zmęczona, męczy mnie żołądek, zgaga i chwilami jakoś ciężej mi się oddycha :-( No ale ważne że z małą wszystko ok.. Resztę da się przeżyć...

reklama
Wstrętne baby musiałam 3 godziny czytać zaległości tyle skrobiecie:wściekła/y::-p:-p:-p
A teraz dobry wieczór Paniom:-p
Ja niestety leżę chora w łóżku i na nic nie mam siły...

Renia u nas łóżeczko stoi już miesiąc rozłożone:tak: Z całą pościelą:tak: Rozłożyliśmy żeby zobaczyć jak się prezentuje i tak już zostało:-D A że się zakurzy to nic-przecież i tak trzeba wyprać;-)

Ewelw tak,jak mówią dziewczyny nie myśl o innych tylko odpoczywaj.I to bez żadnych wyrzutów sumienia.Nikt inny niż Ty sama nie zadba o Ciebie.I nie ma co się przejmować innymi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry