reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej zanim polece poczytać musze napisać Wam jakie jaja !!!
dzis w gazecie wyczytałam ze oddział położniczy w szpitalu gdzie chce rodzić i gdzie Liwie rodziłąm i gdzie pracuje mój lekarz będzie remontowany i całkowicie zamknięty :szok: i domyślacie sie kiedy :cool2: od 1 do 22 grudnia ! a ja mam termin na 12 :wściekła/y: juz sie z tego śmieje bo tylko ja takie moge mieć szczęście !!!!

Hey:-)

Ja już w Starachowicach:-)

Przesyłam Wam oznaki przedwczesnego porodu ze strony Pampersa.

bóle i skurcze przypominające ból menstruacyjny

Ucisk i ból w pachwinie, w okolicach ud i dolnego odcinka kręgosłupa

Zwiększony wyciek z pochwy, różowawy lub brązowy lub w podobnym kolorze plamienie

witajcie mamusie wieczorkiem:-D
nawet nie miała kiedy usiąść do kompa i was poczytać:-) nadrabiam teraz:tak:

dziś znów dzień pełen wrażeń, do pracy przyszła babka która będzie mnie zastępować w czasie macierzyńskiego, musiałam przeszkolić ją z programu, po trzech godzinach byłam tak padnięta że marzyłam tylko o łóżeczku:blink:

aha chciałam sie pochwalić ze mam już samochód sprawny:tak: ten mechanik okazał się bardzo fajnym facetem:tak: uczciwym przede wszystkim i nie skasował mnie dużo za naprawe:tak::tak::tak:

co do tematu zwolnienia to bardzo chętnie bym już poszła na to zwolnienie:blink:, coraz trudniej i ciężej siedzieć mi w pracy:sorry2: ale muszę sie jeszcze troszkę pomęczyć:tak: tak to bywa jak pracuje sie u rodziny:sorry2:

Dziewczyny co z tymi Waszymi brzusiami??:confused: Jak tam dzisiaj lepiej się czujecie? Widzę, że i Agawar dołączyła do Was - szybko do łóżeczka i dużo odpoczywajcie a na pewno miną wszelkie dolegliwości;-)
z moim brzucholem już lepiej:tak: najwidoczniej wczoraj miałam tylko mały kryzys:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry