Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witam
u mnie dzisiaj tez słonko i wkoncu wypralam ciuszki malego. prawie dwie godziny wieszalama prasowac to bede chyba tydzien
Madzienka my to chyba to samo ogladamybo ja tez ddtvn i mamo to ja no i obowiazkowo jeszcze sekrety madrej niani
![]()
i czasami supernianię
brzuchatki:-)
Jak tam dzisiaj lepiej się czujecie? Widzę, że i Agawar dołączyła do Was - szybko do łóżeczka i dużo odpoczywajcie a na pewno miną wszelkie dolegliwości;-)
spora ta Twoja wyprawka

z jednej strony fajnie, bo to pewna praca, ale jeśli chodzi z tym zwolnieniem to przechlapaneJa to raczej będę pracowac do końca, tak to jest jak się pracuje u rodziców i nie ma kto zastąpic, na macierzyńskim też sobie raczej nie posiadzę, pewnie będę musiała przychodzic w jakies dni albo chociaż na kilka godzin dziennie.
Gdybym pracowała u kogoś obcego, to nie miałabym skrupółów i odpoczywałabym sobie w domku.
no tak głupio zostawić rodziców i byczyć się w domku jak ja to robię teraz
ale myślę,że jak zaszłaby taka potrzeba sami by Cie wygonili na zwolnienie;-)Mnie dziś boli brzuch tak lekko, jak na okres. Wczoraj kluło mnie w pochwie. Strasznie się stresuje. Dziś postanowiłam, dzień spędzić w łóżku. To wszystko przez męża ktory mnie wczoraj 2 razy wku...ł na maxa!!!!!

Kankiya, masz super szefową, nic tylko pozazdrościc.
;-)
kazała mi iść na zwolnienie, bo nie chciała nam obu płacić a z drugiej strony szybko znalazła kogoś na zastępstwo bo bała się, że sama wcześniej odejdę i nie przeszkole nowej a tylko ja w całej firmie znałam program, więc by leżeli i kwiczeli
nie tak do końca superowa- teraz to sie śmieję z tego