reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hey:-)

U nas w Stolicy też dzisiaj słoneczko;-)

Wieczorem wyjeżdżamy do Starachowic ale zaraz rano w Sobotę wracamy gdyz mamy wesele znajomych.
Musze sobie coś kupić bo nie mam w czym iść jeszcze nie wiem co chcę.

Cieszę się , że zobaczę się dzisiaj z rodzicami:-)Już się stęskniałam tym bardziej , że przez jakieś 3 miesiące może więcej tam nie pojadę.
Co prawda oni Nas odwiedzą ale ja kocham te swoje lasy i łąki Świętokrzyskie...tutaj takich nie ma.:sorry2:

Czesc dziewczynki.

Ja tak szybciutko tylko napisze zebym nie zapomniała i idę nadrabiać co tam napisałyście od wczoraj :-)

Ewelw baaaaaaardzo dobrze zrobiłąs, niczym się nie przejmuj.

Ale mi dzisiaj zimno :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie:tak: brzuchatki:-)
U nas ponuro dzisiaj i chłodno, ale bynajmniej grzeją w domku, więc aż milo posiedzieć;-)
Dziewczyny co z tymi Waszymi brzusiami??:confused: Jak tam dzisiaj lepiej się czujecie? Widzę, że i Agawar dołączyła do Was - szybko do łóżeczka i dużo odpoczywajcie a na pewno miną wszelkie dolegliwości;-)
Pytia kurujcie się a ja dużo zdrówka Wam przesyłam;-)
Marzycielko udanej wycieczki do Starachowic :-)
Dagulla aż dwie godziny rozwieszałaś ciuszki??:szok: spora ta Twoja wyprawka:-D
Ewelw odkad moja szefowa dowiedziała się, że jestem w ciąży szybko znalazła mi zastępstwo i po przeszkoleniu nowej nawet jakbym chcialła zostać to by mi nie dała a z drugiej strony szkoda, bo myślałam jeszcze popracować z dwa miesiące ze względu na większą kasiorkę. A Ty nie patrz na nikogo tylko myśl o swoim Skarbie i o sobie i idż na to zwolnionko:tak:

Ja to raczej będę pracowac do końca, tak to jest jak się pracuje u rodziców i nie ma kto zastąpic, na macierzyńskim też sobie raczej nie posiadzę, pewnie będę musiała przychodzic w jakies dni albo chociaż na kilka godzin dziennie.
Gdybym pracowała u kogoś obcego, to nie miałabym skrupółów i odpoczywałabym sobie w domku.
z jednej strony fajnie, bo to pewna praca, ale jeśli chodzi z tym zwolnieniem to przechlapane:no: no tak głupio zostawić rodziców i byczyć się w domku jak ja to robię teraz:-D ale myślę,że jak zaszłaby taka potrzeba sami by Cie wygonili na zwolnienie;-)

Mnie dziś boli brzuch tak lekko, jak na okres. Wczoraj kluło mnie w pochwie. Strasznie się stresuje. Dziś postanowiłam, dzień spędzić w łóżku. To wszystko przez męża ktory mnie wczoraj 2 razy wku...ł na maxa!!!!!

Agawar wylicz sobie czy przypadkiem nie miałabys teraz okresu jakbyś nie była w ciąży , bo takie bóle mogą się zdarzać, dobrze, że nie masz plamień, wypoczywaj i nie stresuj się mężem, faceci nie są tego warci , napisz póżniej jak sie czujesz.. zdróweczka:tak:

reklama
Kankiya, masz super szefową, nic tylko pozazdrościc.
;-)

no nie wiem czy taka superowa:-D kazała mi iść na zwolnienie, bo nie chciała nam obu płacić a z drugiej strony szybko znalazła kogoś na zastępstwo bo bała się, że sama wcześniej odejdę i nie przeszkole nowej a tylko ja w całej firmie znałam program, więc by leżeli i kwiczeli:-D:-D nie tak do końca superowa- teraz to sie śmieję z tego :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry