U
użytkownik 128317
Gość
uciekam laseczki spać, bo jakoś dziś dziwnie brzuch mi się napina...
może to przemęczenie...
Dobranoc mamuśki
może to przemęczenie...
Dobranoc mamuśki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wg mojej znajomej neonatolog - ciąża jest donoszona od 38 TC, ale rozróżnia sie wcześniaki, które urodziły się przed i po 36 Tc i te, które urodziły się po 36tc zwykle są dobrze przygotowane do "samodzielności" i wszystko jest ok:-)
to ja....wyniki bardzo dobre....wykluczyli zespol antyfosfolipidowy....ale profilaktycznie ze wzgledu na 3 poronienia mam brac aspiryne gdy tylko test bedzie pozytywny....lekarz zadowolony bo wszystko ok....
tak wiec....zobaczymy....ja w trakcie staran jestem niby ....ale dostalam oferte pracy i zamierzam skorzystac....mysle ze nawet niezla praca ...tak wiec zoabaczymy...pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pamiec...
Wiecie co ... ja się bardzo boję porodu, chce zeby moje maleństwo urodziło się zdrowe, zeby wszystko było dobrze. Chce donosic ciążę, zeby dzicia nie urodziła się taka malutka. W ogole bardzo się boję .... :-(
Kankiya moja siostra też tak miała, lekarz jej powiedział że taka informacja kosztuje 50 zł, biedna całą drogę od pajaca płakała.
Ja niestety mam w sobote powtórke testu na cukier, mam być na 7 rano, już dzisiaj odstawiłam wszystkie słodkości i soki, zobaczymy.

Pytia - nie chcę Cię martwić... ale Hania może być popularna w 2009. Jakoś ostatnio często "obija mi się o uszy" to imię. Mojego męża siostra 2 tyg temu urodziła i takie imię dała...
Dziewczyny!!!
właśnie wróciliśmy z USG! Mamy "cipciunkę" Huraaaaaaaa!!
Nadamy imię Zuzanna!!!
Cyprysiowa - dodasz nam myszkę??? Dziękujemy!!!