reklama

Grudniowe mamusie 2008

to ja....wyniki bardzo dobre....wykluczyli zespol antyfosfolipidowy....ale profilaktycznie ze wzgledu na 3 poronienia mam brac aspiryne gdy tylko test bedzie pozytywny....lekarz zadowolony bo wszystko ok....
tak wiec....zobaczymy....ja w trakcie staran jestem niby ....ale dostalam oferte pracy i zamierzam skorzystac....mysle ze nawet niezla praca ...tak wiec zoabaczymy...pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pamiec...

reklama
to ja....wyniki bardzo dobre....wykluczyli zespol antyfosfolipidowy....ale profilaktycznie ze wzgledu na 3 poronienia mam brac aspiryne gdy tylko test bedzie pozytywny....lekarz zadowolony bo wszystko ok....
tak wiec....zobaczymy....ja w trakcie staran jestem niby ....ale dostalam oferte pracy i zamierzam skorzystac....mysle ze nawet niezla praca ...tak wiec zoabaczymy...pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pamiec...

superrrr Aga:tak::tak: trzymamy kciuki, powodzonka:tak:

A ja bylam dzis na dodatkowej wizycie cisnienie w normie mocz ok. wyniki krwi super i cukier w normie. Same dobre wiadomosci jestem przeszczesliwai mala chyba to czuje bo fika jak nigdy nawet poloznej pokazala na co ja stac:-D
super Anoli :-D:-D a mała już w brzuszku się popisuje:-D

Yoko masz rację koleżanka urodziła przed terminem to fakt:tak:

Misiówka - dokładnie u mnie tak było, Jasiek urodził się 3 tygodnie przed terminem, wpisali, że wcześniak (bo 36 tydzień nie był ukończony tylko w połowie), ale mały ważył 3370, więc więcej niż niejedno dziecko urodzone w terminie. Nie miał też żadnych oznak wcześniactwa, także różnie to bywa faktycznie. Ale też zdecydowanie wolałabym donosić do terminu, choćby ze względu na poród - mój był ciężki, bo szyjka nie była jeszcze gotowa, a skurcze co 3 min...

Ja to się z kolei boję przenoszenia. Nie tak dawno był u nas przypadek, że dziewczyna przenosiła 2 tygodnie, nie wywoływali porodu, bo wydawało się że wszystko oki, aż w końcu dzidziuś urodził się martwy, bo zatruł się zepsutymi wodami :(:(:(

pytia ja tez nie chcialabym przenosić... nie dosc ze wtedy jest wieksze zagrozenie takimi rzeczami jak piszesz typu zatrute wody to jescze ciezarna psychicznie wysiada czekajac tak z dnia na dzien liczac ze moze w koncu dzis...

Ja chcialabym urodzic miedzy 38 tygodniem a dniem mojego terminu.

Wiecie co ... ja się bardzo boję porodu, chce zeby moje maleństwo urodziło się zdrowe, zeby wszystko było dobrze. Chce donosic ciążę, zeby dzicia nie urodziła się taka malutka. W ogole bardzo się boję .... :-(

reklama
W najnowszym numerze gazetki "Twoje dziecko" jest ranking najpopularniejszych imion w Warszawie w 2008r.

Dziewczynki:
1. Julia
2. Maja
3. Aleksandra
4. Oliwia
5. Natalia
6. Wiktoria
7. Zofia
8. Zuzanna
9. Maria
10. Gabriela

Nowe wątki