Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co ... ja się bardzo boję porodu, chce zeby moje maleństwo urodziło się zdrowe, zeby wszystko było dobrze. Chce donosic ciążę, zeby dzicia nie urodziła się taka malutka. W ogole bardzo się boję .... :-(
Pytia - nie chcę Cię martwić... ale Hania może być popularna w 2009. Jakoś ostatnio często "obija mi się o uszy" to imię. Mojego męża siostra 2 tyg temu urodziła i takie imię dała...To naszej Hani nie ma, to dobrzeKolejny argument za
Cyprysiowa - no ja dokładnie też tak był chciała 38-40 tydzień

co za palanta ja wyobrażcie sobie poszłam dzisiaj do innego gienia, bo chciałam potwierdzić płeć dziecka a że poszłam na fundusz to on mi powiedział,że w ramach funduszu nie udzieli mi takiej informacjiimasakra!!! myślałam,że mnie coś trafi
dobrze, że chociaż potwierdził zdrówko dzidzi w ramach funduszu:-)
pewnie chciała zarobić
dupek jeden
jak się słyszy o takich przypadkach to az sie krew gotuje

Tak więc głowa do góry, bo w końcu musi być lepiej :-) Marzycielko ważne, że macie takich rodziców, którzy mogą i - co ważne - CHCĄ Wam pomóc :-)to ja....wyniki bardzo dobre....wykluczyli zespol antyfosfolipidowy....ale profilaktycznie ze wzgledu na 3 poronienia mam brac aspiryne gdy tylko test bedzie pozytywny....lekarz zadowolony bo wszystko ok....
tak wiec....zobaczymy....ja w trakcie staran jestem niby ....ale dostalam oferte pracy i zamierzam skorzystac....mysle ze nawet niezla praca ...tak wiec zoabaczymy...pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pamiec...

:-) i mam nadzieje ze następnym razem będzie dobrze
:-)
musisz być odważna ze decydujesz sie na poród w domu...Znalazłam położną:-) ,mam nadzieję, że wszystko sie uda. Teraz juz nam ciężko sobie wyobrazic, że poród miałby odbyć sie poza domkiem. Mam też kontakt (na żywo) z dziewczynami, które tak rodziły.
Teraz zostaje dbać o zdrówko, ćwiczyć miednicę, mięsnie pochwy, masować krocze i...czekać....
Wiecie, że sa ćwiczenia, które pomagają dzidzi przybrac odpowiednią pozycję...
A jeszcze dziś od kogoś słyszałam, że rodzi się więcej chłopców